Choć dieta bezglutenowa wymaga wyłączenia z jadłospisu tylko glutenu, nie jest to dieta prosta. W książce zawarty jest obszerny wstęp w informacjami niezbędnymi dla każdego, kto musi lub chce przejść na tę dietę. Natomiast przepisy zostały tak zebrane, aby wykluczenie glutenu nie powodowało rewolucji w kuchni - są zatem przepisy na chleb, ciasta i ciasteczka, pomysły na obiad i śniadanie a nawet dania wegetariańskie.
Autor | praca zbiorowa |
Wydawnictwo | Olesiejuk Sp. z o.o. |
Rok wydania | 2016 |
Oprawa | twarda |
Liczba stron | 158 |
Format | 19.0x25.0 cm |
Numer ISBN | 978-83-274-4054-9 |
Kod paskowy (EAN) | 9788327440549 |
Waga | 678 g |
Wymiary | 190 x 250 x 19 mm |
Data premiery | 2016.01.06 |
Data pojawienia się | 2016.01.06 |
Produkt niedostępny!
Ten produkt jest niedostępny. Sprawdź koszty dostawy innych produktów.