Grillowanie stało się prawdziwym rytuałem kulinarnym, ponieważ współczesna kuchnia na świeżym powietrzu jest wyrafinowana, międzynarodowa, a przede wszystkim niezwykle aromatyczna. Różnorodnością przepisów wykracza ona daleko poza klasyczne, popularne już od dawna steki i kiełbaski.
Dzięki naszej książce Ty też z pewnością polubisz ten sposób przyrządzania potraw, gdyż oprócz wielu wybornych przepisów na grillowane ryby, mięso, drób i warzywa znajdziesz tu mnóstwo przydatnych informacji o niezbędnym sprzęcie oraz o technikach grillowania
Autor | praca zbiorowa |
Wydawnictwo | Naumann & Gobel Verlagsgesellschaft |
Rok wydania | 2014 |
Oprawa | twarda |
Liczba stron | 254 |
Format | 21.5x26.5 cm |
Numer ISBN | 978-3-625-13687-3 |
Kod paskowy (EAN) | 9783625136873 |
Waga | 1178 g |
Data premiery | 2023.09.04 |
Data pojawienia się | 2023.09.04 |
Produkt niedostępny!
Ten produkt jest niedostępny. Sprawdź koszty dostawy innych produktów.