W książce zamieszczone zostały sprawdzone przepisy zarówno na dania tradycyjne, jak i od niedawna goszczące na polskich stołach w domach i restauracjach. Czytelnicy znajdą w niej receptury na chrupiącego schabowego, barszcz z uszkami czy pierogi z kapustą i grzybami, a także przepisy na popularne w Polsce dania z innych krajów: pizzę, chłodnik litewski czy sałatkę śródziemnomorską.
Książka zawiera również porady dotyczące zdrowego żywienia.
Zapraszamy do gotowania i życzymy smacznego!
Przepisy uporządkowano według rozdziałów: Przekąski i przystawki, Sałatki i surówki, Zupy kremy i chłodniki, Dania mięsne, Dania wegetariańskie, Ryby i owoce morza, Zapiekanki, Makarony, kluski i risotta, Pierogi, Placki, racuchy, omlety, naleśniki i krokiety, Pizze i tarty, Sosy, Desery i napoje.
Autor | Wojsław Katarzyna |
Wydawnictwo | Arti |
Rok wydania | 2016 |
Oprawa | zintegrowana |
Liczba stron | 784 |
Format | 12.0 x 16.0 cm |
Numer ISBN | 978-83-7740-676-2 |
Kod paskowy (EAN) | 9788377406762 |
Waga | 960 g |
Wymiary | 120 x 160 x 45 mm |
Data premiery | 2016.10.05 |
Data pojawienia się | 2022.10.21 |
Produkt niedostępny!
Ten produkt jest niedostępny. Sprawdź koszty dostawy innych produktów.