hamburger
Menu
Kategorie
Kategorie
Wyszukaj „Magazynowanie surowców piekarskich. Kwalifikacja T.3.1. Podręcznik do nauki zawodu. Piekarz. Technik technologii żywności”
Książki
Zabawki
Gry
Puzzle
Papiernicze i szkolne
Muzyka
Audiobooki

Magazynowanie surowców piekarskich. Kwalifikacja T.3.1. Podręcznik do nauki zawodu. Piekarz. Technik technologii żywności

Udostępnij
Wydawnictwo:
Rok wydania:
Oprawa:
Niedostępny
Produkt niedostępny
ostatnio dostępny: 2024.02.19
46,99
Cena sugerowana przez wydawcę: 50,20 zł

Opis od wydawcy

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach piekarz i technik technologii żywności. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T.3 (Magazynowanie surowców piekarskich).

W publikacji omówiono zagadnienia dotyczące surowców piekarskich oraz ich przechowywania. Opisano zboża wykorzystywane w piekarniach. Szczególną uwagę zwrócono na kwestie związane z transportem, przechowywaniem oraz oceną jakości mąki żytniej i pszennej. Podręcznik zawiera wiele ciekawostek, które dodatkowo poszerzają wiedzę ucznia. Dzięki bogactwu rysunków, przejrzystych schematów i zdjęć ułatwia przyswajanie wiedzy. Nauce sprzyjają też pytania i ćwiczenia praktyczne do wykonania w pracowni szkolnej. Publikacja pozwala przygotować ucznia do pracy zarówno w małej piekarni rzemieślniczej, jak i w dużym zakładzie produkcyjnym.

Numer dopuszczenia MEN: 13/2016

AutorKrystyna Jarosz
WydawnictwoWSiP
Rok wydania2016
Oprawamiękka
Liczba stron128
Format17.0 x 24.0 cm
Numer ISBN9788302157097
Kod paskowy (EAN)9788302157097
Waga204 g
Data premiery2016.05.08
Data pojawienia się2016.05.08

Produkt niedostępny!

Ten produkt jest niedostępny. Sprawdź koszty dostawy innych produktów.

Dodaj swoją ocenę i opinię o „Magazynowanie surowców piekarskich. Kwalifikacja T.3.1. Podręcznik do nauki zawodu. Piekarz. Technik technologii żywności”

Twoja ocena
Star0Star0Star0Star0Star0
0,0
Star2Star0Star0Star0Star0
1,0
Star2Star2Star0Star0Star0
2,0
Star2Star2Star2Star0Star0
3,0
Star2Star2Star2Star2Star0
4,0
Star2Star2Star2Star2Star2
5,0

Klienci, którzy kupili „Magazynowanie surowców piekarskich. Kwalifikacja T.3.1. Podręcznik do nauki zawodu. Piekarz. Technik technologii żywności“ – wybrali również

Focus 1. Second Edition. Język angielski. Workbook + kod Online Practice. Poziom A2/A2+ - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 79,91 zł
74,32 zł
Focus 1. Second Edition. Student’s Book + Digital Resources - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 120,90 zł
112,44 zł
1 osoba kupiła
Informacja
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyrobów piekarskich. Kwalifikacja T.3.2. Podręcznik do nauki zawodu. Piekarz. Technik technologii żywności - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 52,60 zł
48,99 zł
Przygotowanie kęsów ciasta do wypieku i wypiek ciasta. Kwalifikacja T.3.3. Podręcznik do nauki zawodu. Piekarz. Technik technologii żywności - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 51,00 zł
46,99 zł

Krystyna Jarosz – pozostałe pozycje

Przygotowanie kęsów ciasta do wypieku i wypiek ciasta. Kwalifikacja T.3.3. Podręcznik do nauki zawodu. Piekarz. Technik technologii żywności - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 51,00 zł
46,99 zł
Wróć do góry