LG
PG
Książki - Wyszukiwarka
Tytuł, autor lub wydawnictwo
LD
PD
LG
PG
LD
PD
LG
PG
LD
PD
LG
PG

Pracownia hotelarska. Działalność recepcji. Kwalifikacja T.11

Aldona Kleszczewska

G0G1G2G3G4G5
Liczba ocen: 0Średnia: brak
Pracownia hotelarska. Działalność recepcji. Kwalifikacja T.11
Autor:Aldona Kleszczewska
Wydawnictwo:WSiP
Rok wydania:2016
Oprawa:broszurowa
Format:20.5x28.5 cm
Liczba stron:292
Numer ISBN:9788302157677
Numer EAN:9788302157677
Dostępna ilość:19 egz.
Czas realizacji:
1 dzień roboczy Czas
Obniżka
-15%
37,
74
Skreśl44,40
DOBRA CENA!
Koszty dostawy:
Paczka w RUCHu2,99 zł
Poczta Polskaod 4,99 zł
Paczkomaty7,99 zł
Kurier9,99 zł
* Płatne tylko raz bez względu na liczbę zamawianych książek!
Pracownia hotelarska. Działalność recepcji. Kwalifikacja T.11 - opis wydawcy:

Publikacja przeznaczona do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa realizująca treści z zakresu kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji), do wykorzystania podczas zajęć w pracowniach.
Nieoceniona pomoc w sprawdzaniu umiejętności związanych z przestrzeganiem procedur dotyczących obsługi gości w recepcji, sporządzaniem dokumentacji, przyjmowaniem płatności w różnych formach, oferowaniem usług dodatkowych i udzielaniem informacji turystycznej. Dzięki niej można utrwalić wiadomości na temat zasad dobierania oferty hotelowej zgodnie z potrzebami gości, rezerwacji usług dla gości indywidulanych i grup, a także kompletowania wyposażenia recepcji.
Po każdym dziale zamieszczono karty pracy zawierające testy pisemne i zadania praktyczne do samodzielnego wykonania.

Data ukazania się w księgarni: 2016.08.05

Klienci, którzy kupili Pracownia hotelarska. Działalność recepcji. Kwalifikacja T.11, wybrali również

Testy i zadania praktyczne Technik hotelarstwa Egzamin zawodowy

Testy i zadania praktyczne Technik hotelarstwa Egzamin zawodowy

Autor: Andrzej Rudziński, Wydawnictwo: WSiP

Publikacja zawiera 5 zestawów testowych przygotowujących do egzaminu zawodowego potwierdzającego ...

Cena: 25,99
Dodaj do koszyka
Dokumentacja hotelowa. Ćwiczenia dla zawodu technik hotelarstwa

Dokumentacja hotelowa. Ćwiczenia dla zawodu technik hotelarstwa

Autor: Beata Bodusz, Wydawnictwo: Format AB

Dokumentacja hotelowa. Ćwiczenia dla zawodu technik hotelarstwa.Dla kwalifikacji: T.11 i T.12. Ze...

Cena: 19,92
Dodaj do koszyka
Podstawy działalności przedsiębiorstwa hotelarskiego. Hotelarstwo. Tom V

Podstawy działalności przedsiębiorstwa hotelarskiego. Hotelarstwo. Tom V

REA - Podstawy działalności przedsiębiorstwa hotelarskiego. Hotelarstwo Podręcznik do nauki zawo...

Cena: 37,66
Dodaj do koszyka
Oblicza geografii. Maturalne karty pracy. Część 1. Zakres rozszerzony

Oblicza geografii. Maturalne karty pracy. Część 1. Zakres rozszerzony

Publikacja dla ucznia ułatwiająca systematyczne przygotowania do matury. Zawiera ponad 350 zdań s...

Cena: 16,99
Dodaj do koszyka
W centrum uwagi. Wiedza o społeczeństwie. Podręcznik. Zakres podstawowy

W centrum uwagi. Wiedza o społeczeństwie. Podręcznik. Zakres podstawowy

Autor: Arkadiusz Janicki, Wydawnictwo: Nowa Era

Seria "W centrum uwagi", zakres podstawowy: • Oferuje ciekawe rozwiązania w nauczaniu wi...

Cena: 26,78
Dodaj do koszyka
Szeptucha

Szeptucha

Porywająca, świetnie napisana powieść, w której XXI-wieczną Polską nadal rządzą Piastowie, a wiar...

Cena: 22,74
Dodaj do koszyka
Dary Anioła. Tom 1. Miasto kości

Dary Anioła. Tom 1. Miasto kości

Autor: Clare Cassandra, Wydawnictwo: MAG

Bohaterką bestsellerowej serii jest Clary Fray nastoletnia rudowłosa artystka o skłonnościach do ...

Cena: 22,75
Dodaj do koszyka
W śnieżną noc

W śnieżną noc

Trzy gwiazdy literatury młodzieżowej, z kultowym pisarzem Johnem Greenem na czele, napisały na cz...

Cena: 23,73
Dodaj do koszyka
Simon oraz inni homo sapiens

Simon oraz inni homo sapiens

Cena: 23,99
Dodaj do koszyka
Matematyka. Klasa 1. Gimnazjum. Sprawdziany

Matematyka. Klasa 1. Gimnazjum. Sprawdziany

Autor: Agnieszka Figat-Jeziorska, Wydawnictwo: Literat

Tematycznie ułożone sprawdziany z matematyki (z kartami odpowiedzi) dla klasy pierwszej gimnazjum...

Cena: 6,18
Dodaj do koszyka
Hotelarstwo. Część III. Działalność recepcji

Hotelarstwo. Część III. Działalność recepcji

Autor: Beata Sawicka, Wydawnictwo: Format AB

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopusz...

Cena: 30,71
Dodaj do koszyka
Igrzyska śmierci 3. Kosogłos

Igrzyska śmierci 3. Kosogłos

Autor: Suzanne Collins, Wydawnictwo: Media Rodzina

Z okazji filmowej premiery pierwszej części Kosogłosa ostatnia część trylogii Suzanne Collins uka...

Cena: 22,69
Dodaj do koszyka
Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.11 dla zawodu: technik hotelarstwa

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.11 dla zawodu: technik...

Autor: Krzysztof Jonaszek, Wydawnictwo: Format AB

Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz ...

Cena: 19,92
Dodaj do koszyka
Zrozumieć przeszłość. Zakres rozszerzony. Część 1

Zrozumieć przeszłość. Zakres rozszerzony. Część 1

Nr dopuszczenia: 642/1/2013 Układ treści został przedstawiony w tradycyjnym porządku chronologic...

Cena: 35,70
Organizowanie i monitorowanie dystrybucji WSiP

Organizowanie i monitorowanie dystrybucji WSiP

Podręcznik do nauki zawodu technik logistyk.  Realizuje treści z zakresu 3. części kwalifika...

Cena: 31,37
Dodaj do koszyka
Organizowanie i monitorowanie proc. magazynowych

Organizowanie i monitorowanie proc. magazynowych

Podręcznik do nauki zawodu technik logistyk realizujący treści z zakresu 2 części kwalifikacji A....

Cena: 31,37
Dodaj do koszyka
LD
PD
LG
PG

Bestsellery w kategorii Szkoły ponadgimnazjalne

1.Twarz szyja dekolt. Kosmetyka pielęgnacyjna i upiększająca. Podręcznik

Twarz szyja dekolt. Kosmetyka pielęgnacyjna i u...

2.Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik. Tom II. Część 2

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. P...

3.Organizacja pracy biurowej

Organizacja pracy biurowej

4.Chemia. Repetytorium dla przyszłych maturzystów +DVD

Chemia. Repetytorium dla przyszłych maturzystów...

5.Zasady rachunkowości finansowej

Zasady rachunkowości finansowej

6.Transport i spedycja. Podręcznik. Część 1. Transport

Transport i spedycja. Podręcznik. Część 1. Tran...

7.Technik administracji. Poradnik skutecznego przygotowania się do egzaminu zewnętrznego

Technik administracji. Poradnik skutecznego prz...

8.Organizacja i technologia robót wykończeniowych. Podręcznik do nauki zawodu technik budownictwa

Organizacja i technologia robót wykończeniowych...

9.Kwalifikacja E.14. Część 1. Tworzenie stron internetowych

Kwalifikacja E.14. Część 1. Tworzenie stron int...

10.Zabiegi pielęgnacyjne i upiększające dłoni i stóp

Zabiegi pielęgnacyjne i upiększające dłoni i stóp

11.Marketing w działalności gospodarczej A.26.1

Marketing w działalności gospodarczej A.26.1

12.Język łaciński. Podręcznik dla lektoratów szkół wyższych

Język łaciński. Podręcznik dla lektoratów szkół...

13.Fryzjerstwo wraz z poradami kosmetycznymi. Podręcznik do nauki zawodu

Fryzjerstwo wraz z poradami kosmetycznymi. Podr...

14.Kosmetologia. Podstawy. Podręcznik

Kosmetologia. Podstawy. Podręcznik

15.Konstrukcja pojazdów samochodowych. Podręcznik

Konstrukcja pojazdów samochodowych. Podręcznik

16.Przygotowanie i planowanie produkcji ogrodniczej. Podręcznik. Część 1

Przygotowanie i planowanie produkcji ogrodnicze...

17.Przygotowanie i planowanie produkcji ogrodniczej. Podręcznik. Część 2

Przygotowanie i planowanie produkcji ogrodnicze...

18.Podstawy logistyki. Podręcznik

Podstawy logistyki. Podręcznik

19.Elektronika

Elektronika

20.Elektrotechnika

Elektrotechnika

LD
PD
LG
PG

Nowości w kategorii Szkoły ponadgimnazjalne

1.Żywienie i usługigastronomiczne, część III. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem

Żywienie i usługigastronomiczne, część III. Tec...

2.Pracownia stylizacji fryzur. Kwalifikacja A.23

Pracownia stylizacji fryzur. Kwalifikacja A.23

3.Pracownia gospodarki materiałowej. Kwalifikacja A.30

Pracownia gospodarki materiałowej. Kwalifikacja...

4.Pracownia techniki biurowej. Kwalifikacja A.35

Pracownia techniki biurowej. Kwalifikacja A.35

5.Pracownia hotelarska. Działalność recepcji. Kwalifikacja T.11

Pracownia hotelarska. Działalność recepcji. Kwa...

6.BHP w branży gastronomicznej

BHP w branży gastronomicznej

7.Pracownia transportu. Technik logistyk. Kwalifikacja A.31

Pracownia transportu. Technik logistyk. Kwalifi...

8.Praktyczna nauka zawodu. Pracownia obsługi turystycznej. Kwalifikacja T.14

Praktyczna nauka zawodu. Pracownia obsługi tury...

9.Konserwacja instalacji urządzeń elektronicznych Podręcznik do nauki zawodu technik elektronik monter-elektronik. Kwalifikacja E.6.2.

Konserwacja instalacji urządzeń elektronicznych...

10.Organizacja i prowadzenie procesu obsługi pojazdów samochodowych

Organizacja i prowadzenie procesu obsługi pojaz...

11.Egzamin zawodowy. Testy i zadania z rozwiązaniami. Kwalifikacja Z.13

Egzamin zawodowy. Testy i zadania z rozwiązania...

12.Egzamin zawodowy. Testy i zadania z rozwiązaniami. Kwalifikacja A.28 i A.29

Egzamin zawodowy. Testy i zadania z rozwiązania...

13.Podstawy elektrotechniki i elektroniki

Podstawy elektrotechniki i elektroniki

14.Obsługa turystyczna, część II. Organizacja imprez, tom 2

Obsługa turystyczna, część II. Organizacja impr...

15.Towaroznawstwo i przechowywanie żywności, ćwiczenia. Kwalifikacja T.6. Sporządzanie potraw i napojów

Towaroznawstwo i przechowywanie żywności, ćwicz...

16.Żywienie i usługi gastronomiczne, część 1. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Kwalifikacja T.6. Sporządzanie potraw i napojów

Żywienie i usługi gastronomiczne, część 1. Tech...

17.Hotelarstwo część VI. Marketing usług hotelarskich

Hotelarstwo część VI. Marketing usług hotelarskich

18.Hotelarstwo, część V. Podstawy działalności przedsiębiorstwa

Hotelarstwo, część V. Podstawy działalności prz...

19.Obsługa turystyczna, część III. Organizacja imprez i usług turystycznych, tom 3

Obsługa turystyczna, część III. Organizacja imp...

20.Planowanie i ocena sposobu żywienia, ćwiczenia część 1. Kwalifikacja T.15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

Planowanie i ocena sposobu żywienia, ćwiczenia ...

LD
PD
© 2017 Aros - dyskont książkowy. Polityka prywatności i plików cookies    Tania księgarnia internetowa, tania książka, książki dla dzieci, młodzieży i dorosłych! Wydawnictwa Autorzy