LG
PG
Książki - Wyszukiwarka
Tytuł, autor lub wydawnictwo
LD
PD
LG
PG
Promocje
LD
PD
LG
PG
Albumy
1403
Czasopisma
479
Dla dzieci i młodzieży
21302
Encyklopedie i słowniki
1039
Historia
3244
Języki obce
2800
Kalendarze
1096
Komiksy
2988
Kulinaria
832
Literatura faktu i publicys...
3579
Literatura naukowa
14276
Literatura obcojęzyczna
790
Literatura piękna
20531
Podręczniki
11344
Podróże
3239
Poradniki
5856
Pozostałe
27025
Religie i religioznawstwo
5191
Rozrywka, hobby
2468
Z autografem
5
Biografie
130
Dla dzieci i młodzieży
757
Fantastyka
389
Historia
150
Horror
28
Kryminał
362
Literatura faktu
74
Literatura i lektury
246
Obyczajowe
493
Opowiadania
32
Podróże
42
Popularnonaukowe
27
Poradniki, zdrowie i rozwój...
148
Pozostałe
25
Przygodowe
41
Psychologiczne
28
Religijne
170
Romans
124
Sensacja
79
Słuchowiska
18
Thriller
151
Alternatywna
4804
Awangarda
366
Blues
341
Country
165
Dance & Disco
426
Disco Polo
36
Dla dzieci
241
Elektroniczna
1643
Etniczna
177
Filmowa i teatralna
685
Folk
78
Folklorystyczna, biesiadna
65
Hardcore
114
Hip-hop
1033
Jazz
2289
Kabaret
24
Klasyczna
3452
Metal
7286
Muzyka świata
2
Pakiety
97
Patriotyczna
20
Poezja śpiewana
310
Pop
8927
Pozostałe
504
Punk
281
Reggae & Dub
702
Relaksacyjna
34
Religijna
194
Retro
22
Rock
5904
Składanki
370
Soul
71
Swing
6
Adaptacje
2
Akcja
230
Animowane
572
Biograficzne
72
Dokument
73
Dramat
242
Edukacyjne
16
Familijne
105
Fantastyka
305
Historyczne i wojenne
49
Horror
116
Humor, komedia, kabarety
206
Musicale i muzyczne
47
Obyczajowe
54
Pakiety
57
Pozostałe
1
Przygodowe
65
Religijne
25
Romantyczne
61
Sensacja i groza
125
Seriale
212
Sportowe
6
Teatr
3
Westerny
6
Akcesoria dla dziewczynek
475
Akcesoria domowe
547
Akcesoria sklepowe
43
Artykuły dla dzieci i niemo...
1943
Bańki mydlane
165
Breloki
135
Dmuchane
102
Drewniane
132
Edukacyjne
513
Figurki
1743
Gadżety licencjonowane
10
Instrumenty muzyczne
270
Kąpielowe
158
Klocki
1264
Klocki LEGO
470
Klocki Playmobil
274
Lalki
1900
Maskotki
1448
Masy plastyczne
394
Militarne
333
Modele do sklejania
485
Narzędzia i warsztaty
74
Ogrodowe
585
Pistolety na wodę
21
Pojazdy
3930
Pozostałe
2258
Roboty
142
Sport
683
Torebki
55
Transformersy
67
Zabawki kreatywne
2648
Zawody
72
2000 elementów lub więcej
90
Do 50 elementów
640
Od 1001 do 1999 elementów
70
Od 201 do 1000 elementów
783
Od 51 do 200 elementów
657
Pozostałe
182
Puzzle 3D
143
Edukacyjne
708
Familijne i dla dzieci
807
Karty i karcianki
788
Pamięciowe, logiczne, quizy
348
Pozostałe
201
Strategiczne, ekonomiczne i...
500
Towarzyskie, imprezowe
382
Zręcznościowe
275
Artykuły biurowe
2467
Artykuły dekoracyjne i okol...
3675
Artykuły piśmiennicze
2209
Artykuły plastyczne
1623
Artykuły szkolne
3622
Pozostałe
165
Akcesoria dla mamy
335
Akcesoria samochodowe
69
Foteliki samochodowe
297
Kąpiel i pielęgnacja
1050
Odzież i obuwie
6142
Pieluchy i akcesoria
624
Pokój dziecka
2054
Przewijaki
302
Śpiworki
189
Wózki i nosidła
555
Zdrowie i bezpieczeństwo
305
Żywność i karmienie
1555
Akcesoria audio i RTV
4
Baterie
7
Sport i rekreacja
4
Zegarki i smartwatche
57
Gry
50
Programy
64
LD
PD
LG
PG
LD
PD
LG
PG

Polityka prywatności i plików Cookies

Przez kogo i w jakim celu przetwarzane są dane osobowe?

Dane osobowe podawane nam przez Ciebie podczas rejestracji i korzystania ze strony internetowej http://aros.pl są przetwarzane przez spółkę:

Bonito.pl Sp. z o.o.
ul. Komandosów 1/3, 32-085 Modlniczka
NIP: 6762400623, REGON: 120954264, KRS: 0000593375
Sąd Rejonowy dla Krakowa-Śródmieścia w Krakowie, XI Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego
Wysokość kapitału zakładowego: 1 698 000,00 zł

która jest administratorem tych danych w rozumieniu ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (tekst jedn.: Dz. U. 2002 r., Nr 101, poz. 926 z późn. zm.).

Dane osobowe, które zostają nam powierzone przetwarzane są:

  • w zakresie niezbędnym do prawidłowej realizacji usług świadczonych drogą elektroniczną i realizacji składanych zamówień;
  • w celu realizacji składanych przez Ciebie zapytań ofertowych oraz zamówień na produkty znajdujące się w ofercie dyskontu książkowego Aros;
  • w celu rozpatrywania składanych przez Ciebie reklamacji oraz zwrotu świadczeń w przypadku odstąpienia od umowy (zwrotu towaru);
  • jeżeli nie wyrazisz sprzeciwu na otrzymywanie od nas informacji marketingowych, w tym przesyłanie Ci przez nas drogą elektroniczną informacji handlowych, Twoje dane osobowe będą przetwarzane przez nas również w celu przekazywania Ci informacji o naszym sklepie, ofercie i promocjach, a także informacji dotyczących produktów i usług podmiotów współpracujących z nami (za naszą wiedzą i wyraźnym przyzwoleniem).

Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże brak zgody na ich przetwarzanie przez nas może uniemożliwić nam świadczenie Tobie usług drogą elektroniczną oraz dokonywanie przez Ciebie zakupów w dyskoncie książkowym Aros.

Powierzając nam swoje dane osobowe, zawsze masz prawo wglądu, żądania aktualizacji lub ich usunięcia. Możesz również zwrócić się do nas z żądaniem usunięcia wszystkich Twoich danych.

Zasady bezpieczeństwa

Spółka zapewnia bezpieczeństwo danych osobowych dzięki odpowiednim środkom technicznym oraz organizacyjnym, które mają na celu niedopuszczenie do bezprawnego przetwarzania danych oraz ich przypadkowej utraty, zniszczenia oraz uszkodzenia. Niezależnie od powyższego, dokładamy wszelkich starań, aby informacje osobowe zawsze były:

  • poprawne i przetwarzane w sposób zgodny z prawem,
  • uzyskane tylko dla określonych celów i nie przetwarzane dalej w sposób niezgodny z tymi celami,
  • przechowywane nie dłużej niż to konieczne,
  • przetwarzane zgodnie z prawami przysługującymi osobom których dotyczą, w tym zgodnie z prawem do zastrzeżenia udostępniania,
  • nie transferowane bez odpowiedniej ochrony.

Dla zwiększenia bezpieczeństwa Twoich danych należy pamiętać o:

  • korzystaniu z programów antywirusowych, w tym regularnym skanowaniu dysków w poszukiwaniu wirusów;
  • korzystaniu ze strony i dyskontu książkowego Aros wyłącznie za pośrednictwem zaufanych komputerów, na których zainstalowano wyłącznie sprawdzone i legalne oprogramowanie. Korzystanie z cudzych komputerów rodzi ryzyko przechwycenia podanych danych osobowych;
  • nie zapamiętywaniu danych na komputerze / urządzeniu i usunięciu historii przeglądanych stron jeśli korzystasz ze strony lub dyskontu książkowego Aros za pomocą obcego komputera / urządzenia. Z zapamiętanych danych może skorzystać osoba która będzie korzystała z po Tobie z tego samego urządzenia.

Pliki cookies – Informacje techniczne

Podczas korzystania przez Ciebie z dyskontu książkowego Aros na urządzeniu końcowym (komputerze, tablecie, smartfonie itp.) zapisywane są niewielkie pliki (w szczególności tekstowe), zawierające informacje niezbędne do prawidłowego korzystania z dyskontu książkowego Aros tzw. pliki cookies. Dzięki zapisaniu tych plików na Twoim urządzeniu możliwe jest m. in. zapamiętanie danych osobowych, dzięki czemu nie będziesz musiał każdorazowo ich wpisywać, zapamiętanie towarów dodanych przez Ciebie do koszyka lub schowka. Dzięki plikom cookies możliwe jest zbieranie danych statystycznych dyskontu książkowego Aros, co umożliwia rozwijanie naszego dyskontu zgodnie z preferencjami naszych Klientów.

Pliki cookies nie zawierają danych, na podstawie których można ustalić czyjąś tożsamość. Pliki te nie są w żaden sposób szkodliwe dla Twojego urządzenia i nie zmieniają jego ustawień ani ustawień zainstalowanego na nim oprogramowania. Mogą one zostać wysłane jedynie przez przeglądarkę do serwera, który je utworzył.

W trakcie korzystania przez Ciebie z dyskontu książkowego Aros wykorzystujemy poniższe rodzaje cookies:

  • Cookies sesyjne - pliki tymczasowe, które przechowywane są w Twoim urządzeniu do czasu opuszczenia dyskontu książkowego Aros
  • Cookies stałe - przechowywane w Twoim urządzeniu przez czas określony w parametrach tych plików lub do momentu ich usunięcia przez Ciebie.
  • Cookies Google - przechowywane w Twoim urządzeniu przez czas określony w parametrach tych plików lub do momentu ich usunięcia przez Ciebie. Tego typu pliki służą do analizy statystycznej ruchu na stronie (Google Analytics) oraz do określania preferencji reklam Google na innych stronach.

Jakie pliki cookies są przez nas wykorzystywane?

  • niezbędne do działania dyskontu książkowego - pliki te umożliwiają prawidłowe działanie dyskontu książkowego Aros oraz dokonywanie zakupów. Bez ich zapisania na Twoim urządzeniu korzystanie z dyskontu książkowego Aros jest niemożliwe;
  • zapewniające bezpieczeństwo transakcji dokonywanych w obrębie dyskontu książkowego Aros. Brak tych plików uniemożliwi bezpieczne dokonanie transakcji;
  • statystyczne - umożliwiają zbieranie przez nas informacji statystycznych na temat sposobu w jaki korzystasz z dyskontu książkowego Aros;
  • funkcjonalne - pliki umożliwiające zapamiętanie Twoich ustawień i preferencji. Dzięki zapisaniu tych plików na Twoim urządzeniu m. in. nie będziesz musiał każdorazowo wpisywać wszystkich swoich danych.
  • społecznościowe - umożliwiające integrację serwisów społecznościowych (m. in. Facebook), z których korzystasz, z dyskontem książkowym Aros.

Co należy zrobić, jeśli nie wyrażasz zgody na zapisywanie plików na Twoim urządzeniu?

Przeważnie ustawienia przeglądarki domyślnie dopuszczają zapisywanie plików cookies. Jeżeli nie zgadzasz się na zapisywanie tych plików na Twoim urządzeniu, musisz dokonać zmian w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej. Zmiany mogą polegać na niezapisywaniu plików cookies na Twoim urządzeniu lub na każdorazowym informowaniu Cię o zapisaniu danego pliku na Twoim urządzeniu. Możesz również za każdym razem po wizycie w dyskoncie książkowym Aros lub innym sklepie usuwać pliki ze swojego urządzenia. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oraz w sekcji "Pomoc" przeglądarki internetowej. Należy pamiętać jednak o tym, że ograniczenia w stosowaniu plików cookies mogą utrudnić lub uniemożliwić korzystanie z dyskontu książkowego Aros lub innych sklepów.

Ustawienia przeglądarki Twojego urządzenia pozwalające na zapisywanie plików oznaczają, że wyrażasz zgodę, aby pliki te zapisywane były na Twoim urządzeniu.

Pozostałe informacje techniczne

Stosujemy najnowsze technologie i odpowiednie procedury ochrony danych osobowych, a także nowoczesne mechanizmy ochrony przekazywanych danych.

Twoje dane osobowe są przechowywane w bazie danych, w której zastosowano środki techniczne i organizacyjne zapewniające ochronę przetwarzanych danych zgodne z wymaganiami określonymi przez powszechnie obowiązujące przepisy prawa dotyczące ochrony danych osobowych, w tym rozporządzenie Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie dokumentacji przetwarzania danych osobowych oraz warunków technicznych i organizacyjnych, jakim powinny odpowiadać urządzenia i systemy informatyczne służące do przetwarzania danych osobowych (Dz. U. Nr 100, poz. 1024). Dostęp do bazy mają jedynie osoby, posiadające upoważnienia nadane przez administratora danych.

LD
PD
LG
PG

Nowości

1.
Szczęśliwi, którzy szukają prawdy. Zeszyt ćwiczeń dla klasy 5 szkoły podstawowej

Szczęśliwi, którzy szukają prawdy. Zeszyt ćwicz...

2.
Kicia Kocia u dentysty

Kicia Kocia u dentysty

3.
Wizna

Wizna

4.
Matematyka Zbiór zadań maturalnych Lata 2010-2020 Poziom podstawowy 1147 zadań CKE z rozwiązaniami

Matematyka Zbiór zadań maturalnych Lata 2010-20...

5.
Aliens vs. Predator. 30th Anniversary

Aliens vs. Predator. 30th Anniversary

6.
Wiosna zaginionych

Wiosna zaginionych

7.
Matematyka Zbiór zadań maturalnych Lata 2010-2020 Poziom rozszerzony 371 zadań CKE z rozwiązaniami

Matematyka Zbiór zadań maturalnych Lata 2010-20...

8.
Bardzo głodna gąsienica

Bardzo głodna gąsienica

Autor: Eric Carle
9.
Tam, gdzie bzy sięgają nieba

Tam, gdzie bzy sięgają nieba

10.
Błękitny dom nad jeziorem

Błękitny dom nad jeziorem

11.
Dogmat i tiara. Esej o upadku rzymskiego katolicyzmu

Dogmat i tiara. Esej o upadku rzymskiego katoli...

12.
Dżuma

Dżuma

13.
Amberek. Najpiękniejszy ogródek Borsuka

Amberek. Najpiękniejszy ogródek Borsuka

14.
365 stron życia. 2021

365 stron życia. 2021

15.
Sam Cukier

Sam Cukier

16.
Landon & Shay. Tom 2

Landon & Shay. Tom 2

17.
Calypso

Calypso

18.
Amerykańska Szkoła Pisania. Szkice i opowiadania

Amerykańska Szkoła Pisania. Szkice i opowiadania

19.
Portrecista psów

Portrecista psów

20.
Misterium i maniery

Misterium i maniery

LD
PD
LG
PG

Bestsellery

1.
Powrót z Bambuko

Powrót z Bambuko

2.
Pokora

Pokora

3.
Felix, Net i Nika oraz Gang Niewidzialnych Ludzi

Felix, Net i Nika oraz Gang Niewidzialnych Ludzi

4.
Precedens

Precedens

5.
Asiunia

Asiunia

6.
Srebrne skrzydła

Srebrne skrzydła

7.
Biologia na czasie 2. Podręcznik dla liceum ogólnokształcącego i technikum. Zakres podstawowy

Biologia na czasie 2. Podręcznik dla liceum ogó...

8.
Matematyka 2. Liceum i technikum klasa 2. Zbiór zadań. Zakres rozszerzony

Matematyka 2. Liceum i technikum klasa 2. Zbiór...

9.
Oblicza geografii 2. Podręcznik dla liceum ogólnokształcącego i technikum. Zakres podstawowy

Oblicza geografii 2. Podręcznik dla liceum ogól...

10.
Idziemy do Jezusa. Podręcznik do religii dla klasy 2 szkoły podstawowej + CD

Idziemy do Jezusa. Podręcznik do religii dla kl...

11.
Poznać przeszłość 2. Podręcznik do historii dla liceum ogólnokształcącego i technikum. Zakres podstawowy

Poznać przeszłość 2. Podręcznik do historii dla...

12.
Mitologia

Mitologia

13.
Poznaję Boży świat. Podręcznik do religii dla klasy 1 szkoły podstawowej

Poznaję Boży świat. Podręcznik do religii dla k...

14.
Kajko i Kokosz. Szkoła latania

Kajko i Kokosz. Szkoła latania

15.
Oblicza geografii 1. Karty pracy ucznia dla liceum ogólnokształcącego i technikum. Zakres podstawowy

Oblicza geografii 1. Karty pracy ucznia dla lic...

16.
Bóg jest naszym Ojcem. Religia. Podręcznik z ćwiczeniami do nauki religii dla klasy 1 szkoły podstawowej

Bóg jest naszym Ojcem. Religia. Podręcznik z ćw...

17.
Tajemnice BOGAtego życia. Zeszyt ćwiczeń dla klasy 6 szkoły podstawowej

Tajemnice BOGAtego życia. Zeszyt ćwiczeń dla kl...

18.
Niesamowite przygody dziesięciu skarpetek (czterech prawych i sześciu lewych)

Niesamowite przygody dziesięciu skarpetek (czte...

19.
To jest chemia 1. Chemia ogólna i nieorganiczna. Podręcznik dla liceum ogólnokształcącego i technikum. Zakres podstawowy

To jest chemia 1. Chemia ogólna i nieorganiczna...

20.
Tajemnice BOGAtego życia. Podręcznik do religii dla klasy 6 szkoły podstawowej

Tajemnice BOGAtego życia. Podręcznik do religii...

LD
PD
LG
PG
LD
PD
© 2011 – 2020 Dyskont książkowy ArosPolityka prywatności i plików cookiesObowiązek informacyjny o przetwarzaniu danych osobowych

Jesteśmy tanią księgarnią internetową oferującą książki dla dzieci, młodzieży i dorosłych! Filmy DVD i Blu-Ray, muzykę na płytach CD, gry planszowe. Zabawki i Puzzle. Wydawnictwa Autorzy