LG
PG
Książki - Wyszukiwarka
Tytuł, autor lub wydawnictwo
LD
PD
LG
PG
Promocje
LD
PD
LG
PG
Albumy
1418
Czasopisma
530
Dla dzieci i młodzieży
21272
Encyklopedie i słowniki
1107
Historia
3311
Języki obce
2691
Kalendarze
474
Komiksy
2992
Kulinaria
863
Literatura faktu i publicys...
3506
Literatura naukowa
14017
Literatura obcojęzyczna
718
Literatura piękna
20466
Podręczniki
7235
Podróże
3292
Poradniki
5845
Pozostałe
29475
Religie i religioznawstwo
5382
Rozrywka, hobby
2513
Z autografem
4
Biografie
129
Dla dzieci i młodzieży
765
Fantastyka
386
Historia
153
Horror
28
Kryminał
363
Literatura faktu
69
Literatura i lektury
247
Obyczajowe
486
Opowiadania
34
Podróże
44
Popularnonaukowe
28
Poradniki, zdrowie i rozwój...
163
Pozostałe
22
Przygodowe
42
Psychologiczne
25
Religijne
171
Romans
124
Sensacja
79
Słuchowiska
18
Thriller
152
Alternatywna
4639
Awangarda
375
Blues
357
Country
160
Dance & Disco
437
Disco Polo
38
Dla dzieci
259
Elektroniczna
1660
Etniczna
179
Filmowa i teatralna
694
Folk
80
Folklorystyczna, biesiadna
61
Hardcore
118
Hip-hop
1132
Jazz
2354
Kabaret
24
Klasyczna
3498
Metal
7286
Pakiety
105
Patriotyczna
20
Poezja śpiewana
319
Pop
9219
Pozostałe
601
Punk
290
Reggae & Dub
738
Relaksacyjna
36
Religijna
200
Retro
21
Rock
5902
Składanki
377
Soul
71
Swing
7
Akcja
246
Animowane
625
Biograficzne
70
Dokument
95
Dramat
245
Edukacyjne
16
Familijne
110
Fantastyka
298
Historyczne i wojenne
52
Horror
129
Humor, komedia, kabarety
227
Musicale i muzyczne
52
Obyczajowe
61
Pakiety
58
Pozostałe
1
Przygodowe
68
Religijne
30
Romantyczne
58
Sensacja i groza
133
Seriale
232
Sportowe
11
Teatr
16
Westerny
8
Akcesoria dla dziewczynek
397
Akcesoria domowe
511
Akcesoria sklepowe
42
Artykuły dla dzieci i niemo...
1944
Bańki mydlane
199
Breloki
134
Dmuchane
115
Drewniane
125
Edukacyjne
395
Figurki
1648
Gadżety licencjonowane
11
Instrumenty muzyczne
251
Kąpielowe
136
Klocki
1288
Klocki LEGO
479
Klocki Playmobil
224
Lalki
1765
Maskotki
1409
Masy plastyczne
360
Militarne
348
Modele do sklejania
312
Narzędzia i warsztaty
32
Ogrodowe
476
Pistolety na wodę
23
Pojazdy
3744
Pozostałe
2579
Roboty
131
Sport
733
Torebki
65
Transformersy
56
Zabawki kreatywne
2649
Zawody
26
2000 elementów lub więcej
53
Do 50 elementów
602
Od 1001 do 1999 elementów
40
Od 201 do 1000 elementów
618
Od 51 do 200 elementów
573
Pozostałe
191
Puzzle 3D
137
Edukacyjne
667
Familijne i dla dzieci
774
Karty i karcianki
784
Pamięciowe, logiczne, quizy
335
Pozostałe
222
Strategiczne, ekonomiczne i...
430
Towarzyskie, imprezowe
366
Zręcznościowe
247
Artykuły biurowe
2638
Artykuły dekoracyjne i okol...
3616
Artykuły piśmiennicze
2189
Artykuły plastyczne
1624
Artykuły szkolne
4317
Pozostałe
166
Akcesoria dla mamy
210
Akcesoria samochodowe
20
Foteliki samochodowe
120
Kąpiel i pielęgnacja
739
Odzież i obuwie
5338
Pieluchy i akcesoria
191
Pokój dziecka
1005
Przewijaki
154
Wózki i nosidła
113
Zdrowie i bezpieczeństwo
42
Żywność i karmienie
961
Akcesoria audio i RTV
2
Baterie
10
Lampy
1
Sport i rekreacja
5
Telefony
2
Zegarki i smartwatche
51
Gry
49
Programy
66
LD
PD
LG
PG
LD
PD
LG
PG

Polityka prywatności i plików Cookies

Przez kogo i w jakim celu przetwarzane są dane osobowe?

Dane osobowe podawane nam przez Ciebie podczas rejestracji i korzystania ze strony internetowej http://aros.pl są przetwarzane przez spółkę:

Bonito.pl Sp. z o.o.
ul. Komandosów 1/3, 32-085 Modlniczka
NIP: 6762400623, REGON: 120954264, KRS: 0000593375
Sąd Rejonowy dla Krakowa-Śródmieścia w Krakowie, XI Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego
Wysokość kapitału zakładowego: 1 698 000,00 zł

która jest administratorem tych danych w rozumieniu ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (tekst jedn.: Dz. U. 2002 r., Nr 101, poz. 926 z późn. zm.).

Dane osobowe, które zostają nam powierzone przetwarzane są:

  • w zakresie niezbędnym do prawidłowej realizacji usług świadczonych drogą elektroniczną i realizacji składanych zamówień;
  • w celu realizacji składanych przez Ciebie zapytań ofertowych oraz zamówień na produkty znajdujące się w ofercie dyskontu książkowego Aros;
  • w celu rozpatrywania składanych przez Ciebie reklamacji oraz zwrotu świadczeń w przypadku odstąpienia od umowy (zwrotu towaru);
  • jeżeli nie wyrazisz sprzeciwu na otrzymywanie od nas informacji marketingowych, w tym przesyłanie Ci przez nas drogą elektroniczną informacji handlowych, Twoje dane osobowe będą przetwarzane przez nas również w celu przekazywania Ci informacji o naszym sklepie, ofercie i promocjach, a także informacji dotyczących produktów i usług podmiotów współpracujących z nami (za naszą wiedzą i wyraźnym przyzwoleniem).

Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże brak zgody na ich przetwarzanie przez nas może uniemożliwić nam świadczenie Tobie usług drogą elektroniczną oraz dokonywanie przez Ciebie zakupów w dyskoncie książkowym Aros.

Powierzając nam swoje dane osobowe, zawsze masz prawo wglądu, żądania aktualizacji lub ich usunięcia. Możesz również zwrócić się do nas z żądaniem usunięcia wszystkich Twoich danych.

Zasady bezpieczeństwa

Spółka zapewnia bezpieczeństwo danych osobowych dzięki odpowiednim środkom technicznym oraz organizacyjnym, które mają na celu niedopuszczenie do bezprawnego przetwarzania danych oraz ich przypadkowej utraty, zniszczenia oraz uszkodzenia. Niezależnie od powyższego, dokładamy wszelkich starań, aby informacje osobowe zawsze były:

  • poprawne i przetwarzane w sposób zgodny z prawem,
  • uzyskane tylko dla określonych celów i nie przetwarzane dalej w sposób niezgodny z tymi celami,
  • przechowywane nie dłużej niż to konieczne,
  • przetwarzane zgodnie z prawami przysługującymi osobom których dotyczą, w tym zgodnie z prawem do zastrzeżenia udostępniania,
  • nie transferowane bez odpowiedniej ochrony.

Dla zwiększenia bezpieczeństwa Twoich danych należy pamiętać o:

  • korzystaniu z programów antywirusowych, w tym regularnym skanowaniu dysków w poszukiwaniu wirusów;
  • korzystaniu ze strony i dyskontu książkowego Aros wyłącznie za pośrednictwem zaufanych komputerów, na których zainstalowano wyłącznie sprawdzone i legalne oprogramowanie. Korzystanie z cudzych komputerów rodzi ryzyko przechwycenia podanych danych osobowych;
  • nie zapamiętywaniu danych na komputerze / urządzeniu i usunięciu historii przeglądanych stron jeśli korzystasz ze strony lub dyskontu książkowego Aros za pomocą obcego komputera / urządzenia. Z zapamiętanych danych może skorzystać osoba która będzie korzystała z po Tobie z tego samego urządzenia.

Pliki cookies – Informacje techniczne

Podczas korzystania przez Ciebie z dyskontu książkowego Aros na urządzeniu końcowym (komputerze, tablecie, smartfonie itp.) zapisywane są niewielkie pliki (w szczególności tekstowe), zawierające informacje niezbędne do prawidłowego korzystania z dyskontu książkowego Aros tzw. pliki cookies. Dzięki zapisaniu tych plików na Twoim urządzeniu możliwe jest m. in. zapamiętanie danych osobowych, dzięki czemu nie będziesz musiał każdorazowo ich wpisywać, zapamiętanie towarów dodanych przez Ciebie do koszyka lub schowka. Dzięki plikom cookies możliwe jest zbieranie danych statystycznych dyskontu książkowego Aros, co umożliwia rozwijanie naszego dyskontu zgodnie z preferencjami naszych Klientów.

Pliki cookies nie zawierają danych, na podstawie których można ustalić czyjąś tożsamość. Pliki te nie są w żaden sposób szkodliwe dla Twojego urządzenia i nie zmieniają jego ustawień ani ustawień zainstalowanego na nim oprogramowania. Mogą one zostać wysłane jedynie przez przeglądarkę do serwera, który je utworzył.

W trakcie korzystania przez Ciebie z dyskontu książkowego Aros wykorzystujemy poniższe rodzaje cookies:

  • Cookies sesyjne - pliki tymczasowe, które przechowywane są w Twoim urządzeniu do czasu opuszczenia dyskontu książkowego Aros
  • Cookies stałe - przechowywane w Twoim urządzeniu przez czas określony w parametrach tych plików lub do momentu ich usunięcia przez Ciebie.
  • Cookies Google - przechowywane w Twoim urządzeniu przez czas określony w parametrach tych plików lub do momentu ich usunięcia przez Ciebie. Tego typu pliki służą do analizy statystycznej ruchu na stronie (Google Analytics) oraz do określania preferencji reklam Google na innych stronach.

Jakie pliki cookies są przez nas wykorzystywane?

  • niezbędne do działania dyskontu książkowego - pliki te umożliwiają prawidłowe działanie dyskontu książkowego Aros oraz dokonywanie zakupów. Bez ich zapisania na Twoim urządzeniu korzystanie z dyskontu książkowego Aros jest niemożliwe;
  • zapewniające bezpieczeństwo transakcji dokonywanych w obrębie dyskontu książkowego Aros. Brak tych plików uniemożliwi bezpieczne dokonanie transakcji;
  • statystyczne - umożliwiają zbieranie przez nas informacji statystycznych na temat sposobu w jaki korzystasz z dyskontu książkowego Aros;
  • funkcjonalne - pliki umożliwiające zapamiętanie Twoich ustawień i preferencji. Dzięki zapisaniu tych plików na Twoim urządzeniu m. in. nie będziesz musiał każdorazowo wpisywać wszystkich swoich danych.
  • społecznościowe - umożliwiające integrację serwisów społecznościowych (m. in. Facebook), z których korzystasz, z dyskontem książkowym Aros.

Co należy zrobić, jeśli nie wyrażasz zgody na zapisywanie plików na Twoim urządzeniu?

Przeważnie ustawienia przeglądarki domyślnie dopuszczają zapisywanie plików cookies. Jeżeli nie zgadzasz się na zapisywanie tych plików na Twoim urządzeniu, musisz dokonać zmian w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej. Zmiany mogą polegać na niezapisywaniu plików cookies na Twoim urządzeniu lub na każdorazowym informowaniu Cię o zapisaniu danego pliku na Twoim urządzeniu. Możesz również za każdym razem po wizycie w dyskoncie książkowym Aros lub innym sklepie usuwać pliki ze swojego urządzenia. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oraz w sekcji "Pomoc" przeglądarki internetowej. Należy pamiętać jednak o tym, że ograniczenia w stosowaniu plików cookies mogą utrudnić lub uniemożliwić korzystanie z dyskontu książkowego Aros lub innych sklepów.

Ustawienia przeglądarki Twojego urządzenia pozwalające na zapisywanie plików oznaczają, że wyrażasz zgodę, aby pliki te zapisywane były na Twoim urządzeniu.

Pozostałe informacje techniczne

Stosujemy najnowsze technologie i odpowiednie procedury ochrony danych osobowych, a także nowoczesne mechanizmy ochrony przekazywanych danych.

Twoje dane osobowe są przechowywane w bazie danych, w której zastosowano środki techniczne i organizacyjne zapewniające ochronę przetwarzanych danych zgodne z wymaganiami określonymi przez powszechnie obowiązujące przepisy prawa dotyczące ochrony danych osobowych, w tym rozporządzenie Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie dokumentacji przetwarzania danych osobowych oraz warunków technicznych i organizacyjnych, jakim powinny odpowiadać urządzenia i systemy informatyczne służące do przetwarzania danych osobowych (Dz. U. Nr 100, poz. 1024). Dostęp do bazy mają jedynie osoby, posiadające upoważnienia nadane przez administratora danych.

LD
PD
LG
PG

Nowości

1.
Kwestia ceny

Kwestia ceny

2.
Prezes i Spółki. Imperium Jarosława Kaczyńskiego

Prezes i Spółki. Imperium Jarosława Kaczyńskiego

3.
Drugi brzeg

Drugi brzeg

Autor: Joanna Jax
4.
Niezłe ziółko

Niezłe ziółko

5.
W samym sercu morza

W samym sercu morza

Autor: Jojo Moyes
6.
Bezlitosna siła. Tom 4. Mars

Bezlitosna siła. Tom 4. Mars

7.
Dieta warzywno-owocowa dr Ewy Dąbrowskiej w postaci płynnej

Dieta warzywno-owocowa dr Ewy Dąbrowskiej w pos...

8.
Po cudze pieniądze

Po cudze pieniądze

9.
Strach, który powraca

Strach, który powraca

10.
Bezrożec

Bezrożec

11.
Las i ciemność. Kryminał pod psem

Las i ciemność. Kryminał pod psem

12.
Zosia z Wołynia. Prawdziwa historia dziewczynki, która ocaliła żydowskie dziecko

Zosia z Wołynia. Prawdziwa historia dziewczynki...

13.
Mój chłopak i jego narzeczona

Mój chłopak i jego narzeczona

14.
Gorące lato

Gorące lato

15.
Niedopasowani

Niedopasowani

16.
Zanim powróci strach

Zanim powróci strach

17.
Zibi. Biografia Zbigniewa Bońka

Zibi. Biografia Zbigniewa Bońka

18.
Śmiertelne kłamstwa

Śmiertelne kłamstwa

19.
Nazajutrz cię odnajdę

Nazajutrz cię odnajdę

20.
Miłość pod naszym niebem

Miłość pod naszym niebem

LD
PD
LG
PG

Bestsellery

1.
Jadłonomia po polsku

Jadłonomia po polsku

2.
Kwestia ceny

Kwestia ceny

3.
Osobisty przewodnik po Pradze

Osobisty przewodnik po Pradze

4.
Cham niezbuntowany

Cham niezbuntowany

5.
Igrzyska śmierci. Ballada ptaków i węży

Igrzyska śmierci. Ballada ptaków i węży

6.
Inspirujące bajki

Inspirujące bajki

7.
Wierzę w Kościół. Klasa 6. Karty pracy

Wierzę w Kościół. Klasa 6. Karty pracy

8.
W blasku słońca

W blasku słońca

9.
Mądre bajki. Pozytywne myślenie

Mądre bajki. Pozytywne myślenie

10.
W głębi lasu

W głębi lasu

11.
Wyrwa

Wyrwa

12.
Upiór w ruderze

Upiór w ruderze

13.
Prezes i Spółki. Imperium Jarosława Kaczyńskiego

Prezes i Spółki. Imperium Jarosława Kaczyńskiego

14.
Drugi brzeg

Drugi brzeg

Autor: Joanna Jax
15.
Prawdziwe kolory

Prawdziwe kolory

16.
Menopauza. Podróż do esencji kobiecości

Menopauza. Podróż do esencji kobiecości

17.
Z Tobą idę przez życie. Klasa 8 Religia. Karty pracy

Z Tobą idę przez życie. Klasa 8 Religia. Karty ...

18.
Pucio mówi dzień dobry

Pucio mówi dzień dobry

19.
Hobbit, czyli tam i z powrotem

Hobbit, czyli tam i z powrotem

20.
Poufne

Poufne

LD
PD
LG
PG
LD
PD
© 2011 – 2020 Dyskont książkowy ArosPolityka prywatności i plików cookiesObowiązek informacyjny o przetwarzaniu danych osobowych

Jesteśmy tanią księgarnią internetową oferującą książki dla dzieci, młodzieży i dorosłych! Filmy DVD i Blu-Ray, muzykę na płytach CD, gry planszowe. Zabawki i Puzzle. Wydawnictwa Autorzy