LG
PG
Książki - Wyszukiwarka
Tytuł, autor lub wydawnictwo
LD
PD
LG
PG
Promocje
LD
PD
LG
PG
Albumy
1525
Czasopisma
739
Dla dzieci i młodzieży
24359
Encyklopedie i słowniki
1072
Historia
3836
Języki obce
3369
Kalendarze
497
Komiksy
3429
Kulinaria
1010
Literatura faktu i publicys...
4096
Literatura naukowa
18229
Literatura obcojęzyczna
654
Literatura piękna
24573
Podręczniki
15344
Podróże
3598
Poradniki
6812
Pozostałe
21891
Religie i religioznawstwo
6962
Rozrywka, hobby
2638
Z autografem
14
Biografie
156
Dla dzieci i młodzieży
910
Fantastyka
433
Historia
186
Horror
34
Kryminał
413
Literatura faktu
89
Literatura i lektury
301
Obyczajowe
636
Opowiadania
42
Podróże
37
Popularnonaukowe
41
Poradniki, zdrowie i rozwój...
164
Pozostałe
29
Przygodowe
38
Psychologiczne
41
Religijne
181
Romans
143
Sensacja
80
Słuchowiska
18
Thriller
149
Alternatywna
4286
Awangarda
317
Blues
353
Country
179
Dance & Disco
359
Disco Polo
38
Dla dzieci
257
Elektroniczna
1447
Etniczna
163
Filmowa i teatralna
612
Folk
76
Folklorystyczna, biesiadna
91
Hardcore
96
Hip-hop
913
Jazz
2059
Kabaret
25
Klasyczna
3091
Metal
7796
Muzyka świata
3
Pakiety
81
Patriotyczna
20
Poezja śpiewana
326
Pop
8116
Pozostałe
413
Punk
246
Reggae & Dub
619
Relaksacyjna
45
Religijna
185
Retro
22
Rock
5652
Składanki
331
Soul
62
Swing
3
Adaptacje
44
Akcja
319
Animowane
540
Biograficzne
68
Dokument
108
Dramat
272
Edukacyjne
10
Familijne
108
Fantastyka
336
Historyczne i wojenne
59
Horror
112
Humor, komedia, kabarety
241
Musicale i muzyczne
53
Obyczajowe
66
Pakiety
60
Pozostałe
1
Przygodowe
72
Religijne
32
Romantyczne
79
Sensacja i groza
144
Seriale
292
Sportowe
3
Teatr
10
Westerny
5
Akcesoria dla dziewczynek
583
Akcesoria domowe
826
Akcesoria sklepowe
79
Artykuły dla dzieci i niemo...
1802
Bańki mydlane
296
Breloki
254
Dmuchane
182
Drewniane
303
Edukacyjne
801
Figurki
2313
Gadżety licencjonowane
35
Instrumenty muzyczne
299
Kąpielowe
253
Klocki
1358
Klocki LEGO
552
Klocki Playmobil
310
Lalki
2587
Maskotki
1487
Masy plastyczne
510
Militarne
417
Modele do sklejania
603
Narzędzia i warsztaty
159
Ogrodowe
879
Pistolety na wodę
42
Pojazdy
4861
Pozostałe
1438
Roboty
123
Sport
1074
Torebki
59
Transformersy
114
Zabawki kreatywne
2736
Zawody
195
2000 elementów lub więcej
251
Do 50 elementów
818
Od 1001 do 1999 elementów
166
Od 201 do 1000 elementów
1798
Od 51 do 200 elementów
875
Pozostałe
173
Puzzle 3D
166
Edukacyjne
835
Familijne i dla dzieci
977
Karty i karcianki
828
Pamięciowe, logiczne, quizy
436
Pozostałe
76
Strategiczne, ekonomiczne i...
475
Towarzyskie, imprezowe
493
Zręcznościowe
372
Artykuły biurowe
3911
Artykuły dekoracyjne i okol...
7433
Artykuły piśmiennicze
2875
Artykuły plastyczne
2985
Artykuły szkolne
5553
Pozostałe
333
Akcesoria dla mamy
450
Akcesoria samochodowe
104
Foteliki samochodowe
219
Kąpiel i pielęgnacja
1403
Odzież i obuwie
4962
Pieluchy i akcesoria
685
Pokój dziecka
2324
Pozostałe
14
Przewijaki
369
Śpiworki
215
Uroda i zdrowie
52
Wózki i nosidła
701
Zdrowie i bezpieczeństwo
346
Żywność i karmienie
1905
Elektronarzędzia
154
Fotografia
95
Komputery
1429
Konsole i automaty
8
RTV i AGD
359
Telefony i akcesoria
2345
Gry
47
Programy
56
LD
PD
LG
PG
LD
PD
LG
PG

Polityka prywatności i plików Cookies

Przez kogo i w jakim celu przetwarzane są dane osobowe?

Dane osobowe podawane nam przez Ciebie podczas rejestracji i korzystania ze strony internetowej http://aros.pl są przetwarzane przez spółkę:

Bonito.pl Sp. z o.o.
ul. Komandosów 1/3, 32-085 Modlniczka
NIP: 6762400623, REGON: 120954264, KRS: 0000593375
Sąd Rejonowy dla Krakowa-Śródmieścia w Krakowie, XI Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego
Wysokość kapitału zakładowego: 1 698 000,00 zł

która jest administratorem tych danych w rozumieniu ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (tekst jedn.: Dz. U. 2002 r., Nr 101, poz. 926 z późn. zm.).

Dane osobowe, które zostają nam powierzone przetwarzane są:

  • w zakresie niezbędnym do prawidłowej realizacji usług świadczonych drogą elektroniczną i realizacji składanych zamówień;
  • w celu realizacji składanych przez Ciebie zapytań ofertowych oraz zamówień na produkty znajdujące się w ofercie dyskontu książkowego Aros;
  • w celu rozpatrywania składanych przez Ciebie reklamacji oraz zwrotu świadczeń w przypadku odstąpienia od umowy (zwrotu towaru);
  • jeżeli nie wyrazisz sprzeciwu na otrzymywanie od nas informacji marketingowych, w tym przesyłanie Ci przez nas drogą elektroniczną informacji handlowych, Twoje dane osobowe będą przetwarzane przez nas również w celu przekazywania Ci informacji o naszym sklepie, ofercie i promocjach, a także informacji dotyczących produktów i usług podmiotów współpracujących z nami (za naszą wiedzą i wyraźnym przyzwoleniem).

Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże brak zgody na ich przetwarzanie przez nas może uniemożliwić nam świadczenie Tobie usług drogą elektroniczną oraz dokonywanie przez Ciebie zakupów w dyskoncie książkowym Aros.

Powierzając nam swoje dane osobowe, zawsze masz prawo wglądu, żądania aktualizacji lub ich usunięcia. Możesz również zwrócić się do nas z żądaniem usunięcia wszystkich Twoich danych.

Zasady bezpieczeństwa

Spółka zapewnia bezpieczeństwo danych osobowych dzięki odpowiednim środkom technicznym oraz organizacyjnym, które mają na celu niedopuszczenie do bezprawnego przetwarzania danych oraz ich przypadkowej utraty, zniszczenia oraz uszkodzenia. Niezależnie od powyższego, dokładamy wszelkich starań, aby informacje osobowe zawsze były:

  • poprawne i przetwarzane w sposób zgodny z prawem,
  • uzyskane tylko dla określonych celów i nie przetwarzane dalej w sposób niezgodny z tymi celami,
  • przechowywane nie dłużej niż to konieczne,
  • przetwarzane zgodnie z prawami przysługującymi osobom których dotyczą, w tym zgodnie z prawem do zastrzeżenia udostępniania,
  • nie transferowane bez odpowiedniej ochrony.

Dla zwiększenia bezpieczeństwa Twoich danych należy pamiętać o:

  • korzystaniu z programów antywirusowych, w tym regularnym skanowaniu dysków w poszukiwaniu wirusów;
  • korzystaniu ze strony i dyskontu książkowego Aros wyłącznie za pośrednictwem zaufanych komputerów, na których zainstalowano wyłącznie sprawdzone i legalne oprogramowanie. Korzystanie z cudzych komputerów rodzi ryzyko przechwycenia podanych danych osobowych;
  • nie zapamiętywaniu danych na komputerze / urządzeniu i usunięciu historii przeglądanych stron jeśli korzystasz ze strony lub dyskontu książkowego Aros za pomocą obcego komputera / urządzenia. Z zapamiętanych danych może skorzystać osoba która będzie korzystała z po Tobie z tego samego urządzenia.

Pliki cookies – Informacje techniczne

Podczas korzystania przez Ciebie z dyskontu książkowego Aros na urządzeniu końcowym (komputerze, tablecie, smartfonie itp.) zapisywane są niewielkie pliki (w szczególności tekstowe), zawierające informacje niezbędne do prawidłowego korzystania z dyskontu książkowego Aros tzw. pliki cookies. Dzięki zapisaniu tych plików na Twoim urządzeniu możliwe jest m. in. zapamiętanie danych osobowych, dzięki czemu nie będziesz musiał każdorazowo ich wpisywać, zapamiętanie towarów dodanych przez Ciebie do koszyka lub schowka. Dzięki plikom cookies możliwe jest zbieranie danych statystycznych dyskontu książkowego Aros, co umożliwia rozwijanie naszego dyskontu zgodnie z preferencjami naszych Klientów.

Pliki cookies nie zawierają danych, na podstawie których można ustalić czyjąś tożsamość. Pliki te nie są w żaden sposób szkodliwe dla Twojego urządzenia i nie zmieniają jego ustawień ani ustawień zainstalowanego na nim oprogramowania. Mogą one zostać wysłane jedynie przez przeglądarkę do serwera, który je utworzył.

W trakcie korzystania przez Ciebie z dyskontu książkowego Aros wykorzystujemy poniższe rodzaje cookies:

  • Cookies sesyjne - pliki tymczasowe, które przechowywane są w Twoim urządzeniu do czasu opuszczenia dyskontu książkowego Aros
  • Cookies stałe - przechowywane w Twoim urządzeniu przez czas określony w parametrach tych plików lub do momentu ich usunięcia przez Ciebie.
  • Cookies Google - przechowywane w Twoim urządzeniu przez czas określony w parametrach tych plików lub do momentu ich usunięcia przez Ciebie. Tego typu pliki służą do analizy statystycznej ruchu na stronie (Google Analytics) oraz do określania preferencji reklam Google na innych stronach.

Jakie pliki cookies są przez nas wykorzystywane?

  • niezbędne do działania dyskontu książkowego - pliki te umożliwiają prawidłowe działanie dyskontu książkowego Aros oraz dokonywanie zakupów. Bez ich zapisania na Twoim urządzeniu korzystanie z dyskontu książkowego Aros jest niemożliwe;
  • zapewniające bezpieczeństwo transakcji dokonywanych w obrębie dyskontu książkowego Aros. Brak tych plików uniemożliwi bezpieczne dokonanie transakcji;
  • statystyczne - umożliwiają zbieranie przez nas informacji statystycznych na temat sposobu w jaki korzystasz z dyskontu książkowego Aros;
  • funkcjonalne - pliki umożliwiające zapamiętanie Twoich ustawień i preferencji. Dzięki zapisaniu tych plików na Twoim urządzeniu m. in. nie będziesz musiał każdorazowo wpisywać wszystkich swoich danych.
  • społecznościowe - umożliwiające integrację serwisów społecznościowych (m. in. Facebook), z których korzystasz, z dyskontem książkowym Aros.

Co należy zrobić, jeśli nie wyrażasz zgody na zapisywanie plików na Twoim urządzeniu?

Przeważnie ustawienia przeglądarki domyślnie dopuszczają zapisywanie plików cookies. Jeżeli nie zgadzasz się na zapisywanie tych plików na Twoim urządzeniu, musisz dokonać zmian w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej. Zmiany mogą polegać na niezapisywaniu plików cookies na Twoim urządzeniu lub na każdorazowym informowaniu Cię o zapisaniu danego pliku na Twoim urządzeniu. Możesz również za każdym razem po wizycie w dyskoncie książkowym Aros lub innym sklepie usuwać pliki ze swojego urządzenia. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oraz w sekcji "Pomoc" przeglądarki internetowej. Należy pamiętać jednak o tym, że ograniczenia w stosowaniu plików cookies mogą utrudnić lub uniemożliwić korzystanie z dyskontu książkowego Aros lub innych sklepów.

Ustawienia przeglądarki Twojego urządzenia pozwalające na zapisywanie plików oznaczają, że wyrażasz zgodę, aby pliki te zapisywane były na Twoim urządzeniu.

Pozostałe informacje techniczne

Stosujemy najnowsze technologie i odpowiednie procedury ochrony danych osobowych, a także nowoczesne mechanizmy ochrony przekazywanych danych.

Twoje dane osobowe są przechowywane w bazie danych, w której zastosowano środki techniczne i organizacyjne zapewniające ochronę przetwarzanych danych zgodne z wymaganiami określonymi przez powszechnie obowiązujące przepisy prawa dotyczące ochrony danych osobowych, w tym rozporządzenie Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie dokumentacji przetwarzania danych osobowych oraz warunków technicznych i organizacyjnych, jakim powinny odpowiadać urządzenia i systemy informatyczne służące do przetwarzania danych osobowych (Dz. U. Nr 100, poz. 1024). Dostęp do bazy mają jedynie osoby, posiadające upoważnienia nadane przez administratora danych.

LD
PD
LG
PG

Nowości

1.
Świetlne ostrze

Świetlne ostrze

2.
Widma nocy. Dokumentacja zbrodni

Widma nocy. Dokumentacja zbrodni

3.
Seria z Mercedes Thompson. Tom 12. Ślad dymu

Seria z Mercedes Thompson. Tom 12. Ślad dymu

4.
Spacerownik po Katowicach. Śródmieście część północna

Spacerownik po Katowicach. Śródmieście część pó...

5.
Plac Leńskiego

Plac Leńskiego

6.
Szczęśliwi, którzy odkrywają piękno. Podręcznik do religii dla klasy 6 szkoły podtsawowej

Szczęśliwi, którzy odkrywają piękno. Podręcznik...

7.
Krewniacy. Życie, miłość, śmierć i sztuka Neandertalczyków

Krewniacy. Życie, miłość, śmierć i sztuka Neand...

8.
Herezja Horusa. Tom 29. Mściwy Duch. Bitwa o Molech

Herezja Horusa. Tom 29. Mściwy Duch. Bitwa o Mo...

9.
Wyznanie

Wyznanie

10.
Kształt wody

Kształt wody

11.
Lalka z Lizbony

Lalka z Lizbony

12.
Mżawka

Mżawka

13.
BBPO. Znany diabeł

BBPO. Znany diabeł

14.
Zwyczajna kobieta

Zwyczajna kobieta

15.
Siedmiorzecze. Tom 2. Syn cieni

Siedmiorzecze. Tom 2. Syn cieni

16.
Piast

Piast

17.
Od Nerwosolka do Yansa: 50 komiksów z czasów PRL-u, które musisz przeczytać przed śmiercią

Od Nerwosolka do Yansa: 50 komiksów z czasów PR...

18.
Armia republiki rzymskiej. Od okresu królewskiego do czasów Juliusza Cezara

Armia republiki rzymskiej. Od okresu królewskie...

19.
Łowca

Łowca

20.
Sielskie smaki. Nostalgiczna podróż kulinarna

Sielskie smaki. Nostalgiczna podróż kulinarna

LD
PD
LG
PG

Bestsellery

1.
Czuła przewodniczka. Kobieca droga do siebie

Czuła przewodniczka. Kobieca droga do siebie

2.
Wybaczam ci

Wybaczam ci

3.
Lipowo. Tom 13. Martwiec

Lipowo. Tom 13. Martwiec

4.
Kicia Kocia na plenerze

Kicia Kocia na plenerze

5.
Dobrostan. O szczęśliwym, bogatym i spełnionym życiu

Dobrostan. O szczęśliwym, bogatym i spełnionym ...

6.
Shuggie Bain

Shuggie Bain

7.
Push Bubble Pop. Zabawka sensoryczna, tęczowa, mix wzorów

Push Bubble Pop. Zabawka sensoryczna, tęczowa, ...

8.
Narzeczona nazisty

Narzeczona nazisty

9.
Szczury z via Veneto

Szczury z via Veneto

10.
Zapaść. Reportaże z mniejszych miast

Zapaść. Reportaże z mniejszych miast

11.
Pi razy oko. Komedia matematycznych pomyłek

Pi razy oko. Komedia matematycznych pomyłek

12.
Polki na Montparnassie

Polki na Montparnassie

13.
Srebrna łyżeczka

Srebrna łyżeczka

14.
Obiad w Rzymie. Historia świata w jednym posiłku

Obiad w Rzymie. Historia świata w jednym posiłku

15.
Zanim wyznasz mi miłość

Zanim wyznasz mi miłość

16.
Dom Holendrów

Dom Holendrów

17.
Kicia Kocia na plaży

Kicia Kocia na plaży

18.
Greenpoint. Kroniki Małej Polski

Greenpoint. Kroniki Małej Polski

19.
Pomiędzy siostrami

Pomiędzy siostrami

20.
Szatan w naszym domu. Kulisy śledztwa w sprawie przemocy rytualnej

Szatan w naszym domu. Kulisy śledztwa w sprawie...

LD
PD
LG
PG
LD
PD
© 2011 – 2021 Dyskont książkowy ArosPolityka prywatności i plików cookiesObowiązek informacyjny o przetwarzaniu danych osobowych

Jesteśmy tanią księgarnią internetową oferującą książki dla dzieci, młodzieży i dorosłych! Filmy DVD i Blu-Ray, muzykę na płytach CD, gry planszowe. Zabawki i Puzzle. Wydawnictwa Autorzy