LG
PG
Książki - Wyszukiwarka
Tytuł, autor lub wydawnictwo
LD
PD
LG
PG
Albumy
1530
Czasopisma
455
Dla dzieci i młodzieży
20321
Encyklopedie i słowniki
1403
Historia
3439
Języki obce
2993
Kalendarze
273
Komiksy
2240
Kulinaria
1023
Literatura faktu i publicys...
3417
Literatura naukowa
11785
Literatura obcojęzyczna
348
Literatura piękna
17603
Podręczniki
7163
Podróże
3149
Poradniki
5206
Pozostałe
45060
Religie i religioznawstwo
4951
Rozrywka, hobby
2950
Z autografem
12
Dla dzieci i młodzieży
569
Fantastyka
156
Historia
59
Horror
7
Kobiece
65
Literatura i lektury
438
Podróże
20
Poradniki, zdrowie i rozwój...
135
Pozostałe
65
Przygodowe
24
Religijne
106
Romans
41
Sensacja, groza, kryminał
299
Słuchowiska
8
Alternatywna
2957
Awangarda
490
Blues
353
Country
132
Dance & Disco
322
Disco Polo
74
Dla dzieci
238
Dubstep
250
Elektroniczna
699
Etniczna
103
Filmowa
515
Folklorystyczna, biesiadna
378
Hardcore
129
Heavy metal
7035
Hip-hop
1084
Jazz
1934
Kabaret
54
Klasyczna
2797
Pakiety
74
Patriotyczna
12
Poezja śpiewana
395
Pop
8430
Pozostałe
2132
Punk
327
Reggae & Dub
1008
Relaksacyjna
37
Religijna
209
Retro
22
Rock
3985
Składanki
271
Soul
28
Swing
5
Akcja
185
Animowane
647
Biograficzne
48
Dokument
83
Dramat
192
Edukacyjne
22
Familijne
111
Fantastyka
237
Historyczne i wojenne
35
Horror
78
Humor, komedia, kabarety
199
Musicale i muzyczne
37
Obyczajowe
60
Pakiety
92
Pozostałe
23
Przygodowe
66
Religijne
23
Romantyczne
52
Sensacja i groza
127
Seriale
293
Teatr
60
Westerny
10
Akcesoria dla dziewczynek
107
Akcesoria domowe
110
Artykuły dla dzieci i niemo...
793
Bańki mydlane
47
Figurki
612
Instrumenty muzyczne
19
Klocki
851
Klocki LEGO
442
Klocki Playmobil
180
Lalki
960
Maskotki
645
Masy plastyczne
430
Militarne
147
Pojazdy
2042
Pozostałe
4751
Roboty
50
Sport
188
Torebki
70
Transformersy
34
Zabawki kreatywne
1972
2000 elementów lub więcej
170
Do 50 elementów
472
Od 1001 do 1999 elementów
103
Od 201 do 1000 elementów
849
Od 51 do 200 elementów
550
Pozostałe
395
Puzzle 3D
109
Edukacyjne
233
Familijne i dla dzieci
735
Karty i karcianki
590
Pamięciowe, logiczne, quizy
169
Pozostałe
276
Strategiczne, ekonomiczne i...
303
Towarzyskie, imprezowe
226
Zręcznościowe
84
Artykuły biurowe
1712
Artykuły dekoracyjne i okol...
1410
Artykuły piśmiennicze
1892
Artykuły plastyczne
1337
Artykuły szkolne
3211
Pozostałe
269
Gry
98
Programy
71
LD
PD
LG
PG
LD
PD
LG
PG

Polityka prywatności i plików Cookies

Przez kogo i w jakim celu przetwarzane są dane osobowe?

Dane osobowe podawane nam przez Ciebie podczas rejestracji i korzystania ze strony internetowej http://aros.pl są przetwarzane przez spółkę:

Bonito.pl Sp. z o.o.
ul. Komandosów 1/3, 32-085 Modlniczka
NIP: 6762400623, REGON: 120954264, KRS: 0000593375
Sąd Rejonowy dla Krakowa-Śródmieścia w Krakowie, XI Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego
Wysokość kapitału zakładowego: 498 000,00 zł

która jest administratorem tych danych w rozumieniu ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (tekst jedn.: Dz. U. 2002 r., Nr 101, poz. 926 z późn. zm.).

Dane osobowe, które zostają nam powierzone przetwarzane są:

  • w zakresie niezbędnym do prawidłowej realizacji usług świadczonych drogą elektroniczną i realizacji składanych zamówień;
  • w celu realizacji składanych przez Ciebie zapytań ofertowych oraz zamówień na produkty znajdujące się w ofercie dyskontu książkowego Aros;
  • w celu rozpatrywania składanych przez Ciebie reklamacji oraz zwrotu świadczeń w przypadku odstąpienia od umowy (zwrotu towaru);
  • jeżeli nie wyrazisz sprzeciwu na otrzymywanie od nas informacji marketingowych, w tym przesyłanie Ci przez nas drogą elektroniczną informacji handlowych, Twoje dane osobowe będą przetwarzane przez nas również w celu przekazywania Ci informacji o naszym sklepie, ofercie i promocjach, a także informacji dotyczących produktów i usług podmiotów współpracujących z nami (za naszą wiedzą i wyraźnym przyzwoleniem).

Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże brak zgody na ich przetwarzanie przez nas może uniemożliwić nam świadczenie Tobie usług drogą elektroniczną oraz dokonywanie przez Ciebie zakupów w dyskoncie książkowym Aros.

Powierzając nam swoje dane osobowe, zawsze masz prawo wglądu, żądania aktualizacji lub ich usunięcia. Możesz również zwrócić się do nas z żądaniem usunięcia wszystkich Twoich danych.

Zasady bezpieczeństwa

Spółka zapewnia bezpieczeństwo danych osobowych dzięki odpowiednim środkom technicznym oraz organizacyjnym, które mają na celu niedopuszczenie do bezprawnego przetwarzania danych oraz ich przypadkowej utraty, zniszczenia oraz uszkodzenia. Niezależnie od powyższego, dokładamy wszelkich starań, aby informacje osobowe zawsze były:

  • poprawne i przetwarzane w sposób zgodny z prawem,
  • uzyskane tylko dla określonych celów i nie przetwarzane dalej w sposób niezgodny z tymi celami,
  • przechowywane nie dłużej niż to konieczne,
  • przetwarzane zgodnie z prawami przysługującymi osobom których dotyczą, w tym zgodnie z prawem do zastrzeżenia udostępniania,
  • nie transferowane bez odpowiedniej ochrony.

Dla zwiększenia bezpieczeństwa Twoich danych należy pamiętać o:

  • korzystaniu z programów antywirusowych, w tym regularnym skanowaniu dysków w poszukiwaniu wirusów;
  • korzystaniu ze strony i dyskontu książkowego Aros wyłącznie za pośrednictwem zaufanych komputerów, na których zainstalowano wyłącznie sprawdzone i legalne oprogramowanie. Korzystanie z cudzych komputerów rodzi ryzyko przechwycenia podanych danych osobowych;
  • nie zapamiętywaniu danych na komputerze / urządzeniu i usunięciu historii przeglądanych stron jeśli korzystasz ze strony lub dyskontu książkowego Aros za pomocą obcego komputera / urządzenia. Z zapamiętanych danych może skorzystać osoba która będzie korzystała z po Tobie z tego samego urządzenia.

Pliki cookies – Informacje techniczne

Podczas korzystania przez Ciebie z dyskontu książkowego Aros na urządzeniu końcowym (komputerze, tablecie, smartfonie itp.) zapisywane są niewielkie pliki (w szczególności tekstowe), zawierające informacje niezbędne do prawidłowego korzystania z dyskontu książkowego Aros tzw. pliki cookies. Dzięki zapisaniu tych plików na Twoim urządzeniu możliwe jest m. in. zapamiętanie danych osobowych, dzięki czemu nie będziesz musiał każdorazowo ich wpisywać, zapamiętanie towarów dodanych przez Ciebie do koszyka lub schowka. Dzięki plikom cookies możliwe jest zbieranie danych statystycznych dyskontu książkowego Aros, co umożliwia rozwijanie naszego dyskontu zgodnie z preferencjami naszych Klientów.

Pliki cookies nie zawierają danych, na podstawie których można ustalić czyjąś tożsamość. Pliki te nie są w żaden sposób szkodliwe dla Twojego urządzenia i nie zmieniają jego ustawień ani ustawień zainstalowanego na nim oprogramowania. Mogą one zostać wysłane jedynie przez przeglądarkę do serwera, który je utworzył.

W trakcie korzystania przez Ciebie z dyskontu książkowego Aros wykorzystujemy poniższe rodzaje cookies:

  • Cookies sesyjne - pliki tymczasowe, które przechowywane są w Twoim urządzeniu do czasu opuszczenia dyskontu książkowego Aros
  • Cookies stałe - przechowywane w Twoim urządzeniu przez czas określony w parametrach tych plików lub do momentu ich usunięcia przez Ciebie.
  • Cookies Google - przechowywane w Twoim urządzeniu przez czas określony w parametrach tych plików lub do momentu ich usunięcia przez Ciebie. Tego typu pliki służą do analizy statystycznej ruchu na stronie (Google Analytics) oraz do określania preferencji reklam Google na innych stronach.

Jakie pliki cookies są przez nas wykorzystywane?

  • niezbędne do działania dyskontu książkowego - pliki te umożliwiają prawidłowe działanie dyskontu książkowego Aros oraz dokonywanie zakupów. Bez ich zapisania na Twoim urządzeniu korzystanie z dyskontu książkowego Aros jest niemożliwe;
  • zapewniające bezpieczeństwo transakcji dokonywanych w obrębie dyskontu książkowego Aros. Brak tych plików uniemożliwi bezpieczne dokonanie transakcji;
  • statystyczne - umożliwiają zbieranie przez nas informacji statystycznych na temat sposobu w jaki korzystasz z dyskontu książkowego Aros;
  • funkcjonalne - pliki umożliwiające zapamiętanie Twoich ustawień i preferencji. Dzięki zapisaniu tych plików na Twoim urządzeniu m. in. nie będziesz musiał każdorazowo wpisywać wszystkich swoich danych.
  • społecznościowe - umożliwiające integrację serwisów społecznościowych (m. in. Facebook), z których korzystasz, z dyskontem książkowym Aros.

Co należy zrobić, jeśli nie wyrażasz zgody na zapisywanie plików na Twoim urządzeniu?

Przeważnie ustawienia przeglądarki domyślnie dopuszczają zapisywanie plików cookies. Jeżeli nie zgadzasz się na zapisywanie tych plików na Twoim urządzeniu, musisz dokonać zmian w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej. Zmiany mogą polegać na niezapisywaniu plików cookies na Twoim urządzeniu lub na każdorazowym informowaniu Cię o zapisaniu danego pliku na Twoim urządzeniu. Możesz również za każdym razem po wizycie w dyskoncie książkowym Aros lub innym sklepie usuwać pliki ze swojego urządzenia. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oraz w sekcji "Pomoc" przeglądarki internetowej. Należy pamiętać jednak o tym, że ograniczenia w stosowaniu plików cookies mogą utrudnić lub uniemożliwić korzystanie z dyskontu książkowego Aros lub innych sklepów.

Ustawienia przeglądarki Twojego urządzenia pozwalające na zapisywanie plików oznaczają, że wyrażasz zgodę, aby pliki te zapisywane były na Twoim urządzeniu.

Pozostałe informacje techniczne

Stosujemy najnowsze technologie i odpowiednie procedury ochrony danych osobowych, a także nowoczesne mechanizmy ochrony przekazywanych danych.

Twoje dane osobowe są przechowywane w bazie danych, w której zastosowano środki techniczne i organizacyjne zapewniające ochronę przetwarzanych danych zgodne z wymaganiami określonymi przez powszechnie obowiązujące przepisy prawa dotyczące ochrony danych osobowych, w tym rozporządzenie Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie dokumentacji przetwarzania danych osobowych oraz warunków technicznych i organizacyjnych, jakim powinny odpowiadać urządzenia i systemy informatyczne służące do przetwarzania danych osobowych (Dz. U. Nr 100, poz. 1024). Dostęp do bazy mają jedynie osoby, posiadające upoważnienia nadane przez administratora danych.

LD
PD
LG
PG

Nowości

1.
Kicia Kocia. Nie chcę tak się bawić!

Kicia Kocia. Nie chcę tak się bawić!

2.
Zaufanie, czyli waluta przyszłości. Moja droga od zera do 7 milionów z bloga

Zaufanie, czyli waluta przyszłości. Moja droga ...

3.
Decyzja

Decyzja

4.
Kicia Kocia i Nunuś. Gdzie jest Szczurek? 57 otwieranych okienek

Kicia Kocia i Nunuś. Gdzie jest Szczurek? 57 ot...

5.
Spacer Aleją Róż. Tom 5. Powiew ciepłego wiatru

Spacer Aleją Róż. Tom 5. Powiew ciepłego wiatru

6.
Syn zakonnicy

Syn zakonnicy

Autor: Joanna Jax
7.
100 Naboi. Tom 2

100 Naboi. Tom 2

8.
Gnat. Tom 3. Przyjaciele i wrogowie, czyli żniwa

Gnat. Tom 3. Przyjaciele i wrogowie, czyli żniwa

Autor: Jeff Smith
9.
Ota Pavel. Pod powierzchnią

Ota Pavel. Pod powierzchnią

10.
Ex Machina. Tom 1

Ex Machina. Tom 1

11.
Kicia Kocia i Nunuś. Nie, Nunusiu! Tak, Nunusiu!

Kicia Kocia i Nunuś. Nie, Nunusiu! Tak, Nunusiu!

12.
Kajtek i Koko w kosmosie. Zabłąkana rakieta

Kajtek i Koko w kosmosie. Zabłąkana rakieta

13.
Fistaszki zebrane 1985-1986

Fistaszki zebrane 1985-1986

14.
Ultimate Spider-Man. Tom 1

Ultimate Spider-Man. Tom 1

15.
Żyj lepiej, kochaj mądrzej

Żyj lepiej, kochaj mądrzej

16.
Gotowi na start. Jak sprawdzić pomysł na biznes, żeby nie stracić czasu i pieniędzy

Gotowi na start. Jak sprawdzić pomysł na biznes...

Autor: Pat Flynn
17.
Serce w skowronkach

Serce w skowronkach

18.
Kenia

Kenia

19.
O Wilku, który miał humory

O Wilku, który miał humory

20.
Liga Sprawiedliwości kontra Suicide Squad

Liga Sprawiedliwości kontra Suicide Squad

LD
PD
LG
PG

Bestsellery

1.
Komeda. Osobiste życie jazzu

Komeda. Osobiste życie jazzu

2.
Inni ludzie

Inni ludzie

3.
Mądre bajki

Mądre bajki

4.
Zerwa

Zerwa

5.
Kicia Kocia. Nie chcę tak się bawić!

Kicia Kocia. Nie chcę tak się bawić!

6.
Kajko i Kokosz. Tom 10. Szkoła latania

Kajko i Kokosz. Tom 10. Szkoła latania

7.
Opowiadania bizarne

Opowiadania bizarne

8.
Mądre bajki

Mądre bajki

9.
Żmijowisko

Żmijowisko

10.
Zaufanie, czyli waluta przyszłości. Moja droga od zera do 7 milionów z bloga

Zaufanie, czyli waluta przyszłości. Moja droga ...

11.
Decyzja

Decyzja

12.
Niesamowite przygody dziesięciu skarpetek

Niesamowite przygody dziesięciu skarpetek

13.
Dziewczynka, która wypiła księżyc

Dziewczynka, która wypiła księżyc

14.
Sen Alicji, czyli jak działa mózg

Sen Alicji, czyli jak działa mózg

15.
Tatuażysta z Auschwitz

Tatuażysta z Auschwitz

16.
Pierwsza Książka Mojego Dziecka

Pierwsza Książka Mojego Dziecka

17.
I że cię nie opuszczę

I że cię nie opuszczę

18.
Felix, Net i Nika oraz Gang Niewidzialnych Ludzi

Felix, Net i Nika oraz Gang Niewidzialnych Ludzi

19.
Okruch

Okruch

20.
Warto żyć

Warto żyć

LD
PD
LG
PG
LD
PD
© 2018 Aros - dyskont książkowy. Polityka prywatności i plików cookies    Tania księgarnia internetowa, tania książka, książki dla dzieci, młodzieży i dorosłych! Wydawnictwa Autorzy