LG
PG
Książki - Wyszukiwarka
Tytuł, autor lub wydawnictwo
LD
PD
LG
PG
Promocje
LD
PD
LG
PG
Albumy
1379
Czasopisma
674
Dla dzieci i młodzieży
23598
Encyklopedie i słowniki
1072
Historia
3711
Języki obce
3038
Kalendarze
204
Komiksy
3328
Kulinaria
973
Literatura faktu i publicys...
3922
Literatura naukowa
17253
Literatura obcojęzyczna
570
Literatura piękna
23408
Podręczniki
14391
Podróże
3449
Poradniki
6546
Pozostałe
22886
Religie i religioznawstwo
6444
Rozrywka, hobby
2603
Z autografem
12
Biografie
155
Dla dzieci i młodzieży
866
Fantastyka
432
Historia
181
Horror
34
Kryminał
406
Literatura faktu
89
Literatura i lektury
290
Obyczajowe
614
Opowiadania
41
Podróże
38
Popularnonaukowe
37
Poradniki, zdrowie i rozwój...
153
Pozostałe
23
Przygodowe
41
Psychologiczne
39
Religijne
179
Romans
136
Sensacja
79
Słuchowiska
19
Thriller
147
Alternatywna
4326
Awangarda
329
Blues
331
Country
168
Dance & Disco
371
Disco Polo
35
Dla dzieci
255
Elektroniczna
1483
Etniczna
168
Filmowa i teatralna
627
Folk
74
Folklorystyczna, biesiadna
72
Hardcore
103
Hip-hop
924
Jazz
2177
Kabaret
23
Klasyczna
3286
Metal
7253
Muzyka świata
5
Pakiety
84
Patriotyczna
20
Poezja śpiewana
305
Pop
8370
Pozostałe
402
Punk
242
Reggae & Dub
616
Relaksacyjna
45
Religijna
187
Retro
20
Rock
5563
Składanki
331
Soul
66
Swing
3
Adaptacje
36
Akcja
291
Animowane
518
Biograficzne
64
Dokument
67
Dramat
244
Edukacyjne
10
Familijne
102
Fantastyka
319
Historyczne i wojenne
48
Horror
112
Humor, komedia, kabarety
211
Musicale i muzyczne
42
Obyczajowe
58
Pakiety
59
Pozostałe
3
Przygodowe
59
Religijne
23
Romantyczne
77
Sensacja i groza
141
Seriale
275
Sportowe
4
Teatr
10
Westerny
5
Akcesoria dla dziewczynek
600
Akcesoria domowe
766
Akcesoria sklepowe
79
Artykuły dla dzieci i niemo...
1859
Bańki mydlane
271
Breloki
145
Dmuchane
222
Drewniane
253
Edukacyjne
794
Figurki
2092
Gadżety licencjonowane
19
Instrumenty muzyczne
266
Kąpielowe
207
Klocki
1332
Klocki LEGO
487
Klocki Playmobil
346
Lalki
2420
Maskotki
1466
Masy plastyczne
488
Militarne
407
Modele do sklejania
442
Narzędzia i warsztaty
154
Ogrodowe
835
Pistolety na wodę
59
Pojazdy
4483
Pozostałe
1503
Roboty
125
Sport
908
Torebki
49
Transformersy
85
Zabawki kreatywne
2748
Zawody
167
2000 elementów lub więcej
181
Do 50 elementów
802
Od 1001 do 1999 elementów
156
Od 201 do 1000 elementów
1412
Od 51 do 200 elementów
821
Pozostałe
119
Puzzle 3D
143
Edukacyjne
818
Familijne i dla dzieci
936
Karty i karcianki
790
Pamięciowe, logiczne, quizy
402
Pozostałe
100
Strategiczne, ekonomiczne i...
461
Towarzyskie, imprezowe
469
Zręcznościowe
317
Artykuły biurowe
3440
Artykuły dekoracyjne i okol...
5342
Artykuły piśmiennicze
2725
Artykuły plastyczne
2838
Artykuły szkolne
4596
Pozostałe
176
Akcesoria dla mamy
383
Akcesoria samochodowe
90
Foteliki samochodowe
217
Kąpiel i pielęgnacja
1308
Odzież i obuwie
4833
Pieluchy i akcesoria
675
Pokój dziecka
2144
Przewijaki
336
Śpiworki
149
Uroda i zdrowie
17
Wózki i nosidła
589
Zdrowie i bezpieczeństwo
360
Żywność i karmienie
1829
Elektronarzędzia
157
Fotografia
90
Komputery
1304
RTV i AGD
306
Telefony i akcesoria
2323
Gry
46
Programy
58
LD
PD
LG
PG
LD
PD
LG
PG

Polityka prywatności i plików Cookies

Przez kogo i w jakim celu przetwarzane są dane osobowe?

Dane osobowe podawane nam przez Ciebie podczas rejestracji i korzystania ze strony internetowej http://aros.pl są przetwarzane przez spółkę:

Bonito.pl Sp. z o.o.
ul. Komandosów 1/3, 32-085 Modlniczka
NIP: 6762400623, REGON: 120954264, KRS: 0000593375
Sąd Rejonowy dla Krakowa-Śródmieścia w Krakowie, XI Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego
Wysokość kapitału zakładowego: 1 698 000,00 zł

która jest administratorem tych danych w rozumieniu ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (tekst jedn.: Dz. U. 2002 r., Nr 101, poz. 926 z późn. zm.).

Dane osobowe, które zostają nam powierzone przetwarzane są:

  • w zakresie niezbędnym do prawidłowej realizacji usług świadczonych drogą elektroniczną i realizacji składanych zamówień;
  • w celu realizacji składanych przez Ciebie zapytań ofertowych oraz zamówień na produkty znajdujące się w ofercie dyskontu książkowego Aros;
  • w celu rozpatrywania składanych przez Ciebie reklamacji oraz zwrotu świadczeń w przypadku odstąpienia od umowy (zwrotu towaru);
  • jeżeli nie wyrazisz sprzeciwu na otrzymywanie od nas informacji marketingowych, w tym przesyłanie Ci przez nas drogą elektroniczną informacji handlowych, Twoje dane osobowe będą przetwarzane przez nas również w celu przekazywania Ci informacji o naszym sklepie, ofercie i promocjach, a także informacji dotyczących produktów i usług podmiotów współpracujących z nami (za naszą wiedzą i wyraźnym przyzwoleniem).

Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże brak zgody na ich przetwarzanie przez nas może uniemożliwić nam świadczenie Tobie usług drogą elektroniczną oraz dokonywanie przez Ciebie zakupów w dyskoncie książkowym Aros.

Powierzając nam swoje dane osobowe, zawsze masz prawo wglądu, żądania aktualizacji lub ich usunięcia. Możesz również zwrócić się do nas z żądaniem usunięcia wszystkich Twoich danych.

Zasady bezpieczeństwa

Spółka zapewnia bezpieczeństwo danych osobowych dzięki odpowiednim środkom technicznym oraz organizacyjnym, które mają na celu niedopuszczenie do bezprawnego przetwarzania danych oraz ich przypadkowej utraty, zniszczenia oraz uszkodzenia. Niezależnie od powyższego, dokładamy wszelkich starań, aby informacje osobowe zawsze były:

  • poprawne i przetwarzane w sposób zgodny z prawem,
  • uzyskane tylko dla określonych celów i nie przetwarzane dalej w sposób niezgodny z tymi celami,
  • przechowywane nie dłużej niż to konieczne,
  • przetwarzane zgodnie z prawami przysługującymi osobom których dotyczą, w tym zgodnie z prawem do zastrzeżenia udostępniania,
  • nie transferowane bez odpowiedniej ochrony.

Dla zwiększenia bezpieczeństwa Twoich danych należy pamiętać o:

  • korzystaniu z programów antywirusowych, w tym regularnym skanowaniu dysków w poszukiwaniu wirusów;
  • korzystaniu ze strony i dyskontu książkowego Aros wyłącznie za pośrednictwem zaufanych komputerów, na których zainstalowano wyłącznie sprawdzone i legalne oprogramowanie. Korzystanie z cudzych komputerów rodzi ryzyko przechwycenia podanych danych osobowych;
  • nie zapamiętywaniu danych na komputerze / urządzeniu i usunięciu historii przeglądanych stron jeśli korzystasz ze strony lub dyskontu książkowego Aros za pomocą obcego komputera / urządzenia. Z zapamiętanych danych może skorzystać osoba która będzie korzystała z po Tobie z tego samego urządzenia.

Pliki cookies – Informacje techniczne

Podczas korzystania przez Ciebie z dyskontu książkowego Aros na urządzeniu końcowym (komputerze, tablecie, smartfonie itp.) zapisywane są niewielkie pliki (w szczególności tekstowe), zawierające informacje niezbędne do prawidłowego korzystania z dyskontu książkowego Aros tzw. pliki cookies. Dzięki zapisaniu tych plików na Twoim urządzeniu możliwe jest m. in. zapamiętanie danych osobowych, dzięki czemu nie będziesz musiał każdorazowo ich wpisywać, zapamiętanie towarów dodanych przez Ciebie do koszyka lub schowka. Dzięki plikom cookies możliwe jest zbieranie danych statystycznych dyskontu książkowego Aros, co umożliwia rozwijanie naszego dyskontu zgodnie z preferencjami naszych Klientów.

Pliki cookies nie zawierają danych, na podstawie których można ustalić czyjąś tożsamość. Pliki te nie są w żaden sposób szkodliwe dla Twojego urządzenia i nie zmieniają jego ustawień ani ustawień zainstalowanego na nim oprogramowania. Mogą one zostać wysłane jedynie przez przeglądarkę do serwera, który je utworzył.

W trakcie korzystania przez Ciebie z dyskontu książkowego Aros wykorzystujemy poniższe rodzaje cookies:

  • Cookies sesyjne - pliki tymczasowe, które przechowywane są w Twoim urządzeniu do czasu opuszczenia dyskontu książkowego Aros
  • Cookies stałe - przechowywane w Twoim urządzeniu przez czas określony w parametrach tych plików lub do momentu ich usunięcia przez Ciebie.
  • Cookies Google - przechowywane w Twoim urządzeniu przez czas określony w parametrach tych plików lub do momentu ich usunięcia przez Ciebie. Tego typu pliki służą do analizy statystycznej ruchu na stronie (Google Analytics) oraz do określania preferencji reklam Google na innych stronach.

Jakie pliki cookies są przez nas wykorzystywane?

  • niezbędne do działania dyskontu książkowego - pliki te umożliwiają prawidłowe działanie dyskontu książkowego Aros oraz dokonywanie zakupów. Bez ich zapisania na Twoim urządzeniu korzystanie z dyskontu książkowego Aros jest niemożliwe;
  • zapewniające bezpieczeństwo transakcji dokonywanych w obrębie dyskontu książkowego Aros. Brak tych plików uniemożliwi bezpieczne dokonanie transakcji;
  • statystyczne - umożliwiają zbieranie przez nas informacji statystycznych na temat sposobu w jaki korzystasz z dyskontu książkowego Aros;
  • funkcjonalne - pliki umożliwiające zapamiętanie Twoich ustawień i preferencji. Dzięki zapisaniu tych plików na Twoim urządzeniu m. in. nie będziesz musiał każdorazowo wpisywać wszystkich swoich danych.
  • społecznościowe - umożliwiające integrację serwisów społecznościowych (m. in. Facebook), z których korzystasz, z dyskontem książkowym Aros.

Co należy zrobić, jeśli nie wyrażasz zgody na zapisywanie plików na Twoim urządzeniu?

Przeważnie ustawienia przeglądarki domyślnie dopuszczają zapisywanie plików cookies. Jeżeli nie zgadzasz się na zapisywanie tych plików na Twoim urządzeniu, musisz dokonać zmian w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej. Zmiany mogą polegać na niezapisywaniu plików cookies na Twoim urządzeniu lub na każdorazowym informowaniu Cię o zapisaniu danego pliku na Twoim urządzeniu. Możesz również za każdym razem po wizycie w dyskoncie książkowym Aros lub innym sklepie usuwać pliki ze swojego urządzenia. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oraz w sekcji "Pomoc" przeglądarki internetowej. Należy pamiętać jednak o tym, że ograniczenia w stosowaniu plików cookies mogą utrudnić lub uniemożliwić korzystanie z dyskontu książkowego Aros lub innych sklepów.

Ustawienia przeglądarki Twojego urządzenia pozwalające na zapisywanie plików oznaczają, że wyrażasz zgodę, aby pliki te zapisywane były na Twoim urządzeniu.

Pozostałe informacje techniczne

Stosujemy najnowsze technologie i odpowiednie procedury ochrony danych osobowych, a także nowoczesne mechanizmy ochrony przekazywanych danych.

Twoje dane osobowe są przechowywane w bazie danych, w której zastosowano środki techniczne i organizacyjne zapewniające ochronę przetwarzanych danych zgodne z wymaganiami określonymi przez powszechnie obowiązujące przepisy prawa dotyczące ochrony danych osobowych, w tym rozporządzenie Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie dokumentacji przetwarzania danych osobowych oraz warunków technicznych i organizacyjnych, jakim powinny odpowiadać urządzenia i systemy informatyczne służące do przetwarzania danych osobowych (Dz. U. Nr 100, poz. 1024). Dostęp do bazy mają jedynie osoby, posiadające upoważnienia nadane przez administratora danych.

LD
PD
LG
PG

Nowości

1.
Miasto z mgły

Miasto z mgły

2.
Nikt nie musi wiedzieć

Nikt nie musi wiedzieć

3.
Tatry. Przewodnik dla dużych i małych

Tatry. Przewodnik dla dużych i małych

4.
Arabska Żydówka

Arabska Żydówka

5.
Rączka rączkę myje

Rączka rączkę myje

6.
Meneliki nowe, czyli wina Tuska i logika białoruska

Meneliki nowe, czyli wina Tuska i logika białor...

7.
Jadzia Pętelka mówi czułe słówka

Jadzia Pętelka mówi czułe słówka

8.
Beata. Gorąca krew

Beata. Gorąca krew

9.
Niepokój przychodzi o zmierzchu

Niepokój przychodzi o zmierzchu

10.
Krew

Krew

11.
Siostry z Broniszewic. Czuły Kościół odważnych kobiet

Siostry z Broniszewic. Czuły Kościół odważnych ...

12.
Suknia ślubna

Suknia ślubna

13.
Rok na zamku

Rok na zamku

14.
Wianek z lawendy

Wianek z lawendy

15.
Listowieść

Listowieść

16.
Szeptun

Szeptun

17.
Tęsknota za innym światem

Tęsknota za innym światem

18.
Rządy wilków

Rządy wilków

19.
Nieposkromiona

Nieposkromiona

20.
Miasto głupców

Miasto głupców

LD
PD
LG
PG

Bestsellery

1.
Czuła przewodniczka. Kobieca droga do siebie

Czuła przewodniczka. Kobieca droga do siebie

2.
Kredki świecowe, 8 kolorów

Kredki świecowe, 8 kolorów

3.
Miasto z mgły

Miasto z mgły

4.
Przewóz

Przewóz

5.
Push Bubble Pop - zabawka sensoryczna antystresowa, mix kolorów

Push Bubble Pop - zabawka sensoryczna antystres...

6.
Nikt nie musi wiedzieć

Nikt nie musi wiedzieć

7.
Pucio w mieście. Zabawy językowe dla młodszych i starszych dzieci

Pucio w mieście. Zabawy językowe dla młodszych ...

8.
Rzeki płyną, jak chcą

Rzeki płyną, jak chcą

9.
Terapeutka

Terapeutka

Autor: B.A. Paris
10.
Tatry. Przewodnik dla dużych i małych

Tatry. Przewodnik dla dużych i małych

11.
Arabska Żydówka

Arabska Żydówka

12.
Rączka rączkę myje

Rączka rączkę myje

13.
Afryka Kazika

Afryka Kazika

14.
Rowerem przez II RP. Niezwykła podróż po kraju, którego już nie ma

Rowerem przez II RP. Niezwykła podróż po kraju,...

15.
Nikt nie musi wiedzieć. Z autografem

Nikt nie musi wiedzieć. Z autografem

16.
Jesteś ważny, Pinku! Książka o poczuciu własnej wartości dla dzieci i dla rodziców trochę też

Jesteś ważny, Pinku! Książka o poczuciu własnej...

17.
Meneliki nowe, czyli wina Tuska i logika białoruska

Meneliki nowe, czyli wina Tuska i logika białor...

18.
Jadzia Pętelka mówi czułe słówka

Jadzia Pętelka mówi czułe słówka

19.
Beata. Gorąca krew

Beata. Gorąca krew

20.
Kierunek zwiedzania

Kierunek zwiedzania

LD
PD
LG
PG
LD
PD
© 2011 – 2021 Dyskont książkowy ArosPolityka prywatności i plików cookiesObowiązek informacyjny o przetwarzaniu danych osobowych

Jesteśmy tanią księgarnią internetową oferującą książki dla dzieci, młodzieży i dorosłych! Filmy DVD i Blu-Ray, muzykę na płytach CD, gry planszowe. Zabawki i Puzzle. Wydawnictwa Autorzy