Przekąski przyrządzamy na śniadanie, lunch, podwieczorek czy kolację. Gdy zamierzamy zjeść coś samotnie lub we dwoje i gdy spodziewamy się gości. W tej książce znajdziecie przepisy na bardzo różnorodne małe dania, m.in. bruschettę z salsą brzoskwiniową, jajka zapiekane w pomidorach, sałatkę Waldorf oraz carpaccio z łososia. Wszystkie zachwycają wykwintnym smakiem.
Autor | praca zbiorowa |
Wydawnictwo | Olesiejuk Sp. z o.o. |
Rok wydania | 2016 |
Oprawa | twarda |
Liczba stron | 224 |
Format | 16.5x20.5 cm |
Numer ISBN | 978-83-274-3280-3 |
Kod paskowy (EAN) | 9788327432803 |
Waga | 604 g |
Data premiery | 2023.09.01 |
Data pojawienia się | 2023.09.01 |
Produkt niedostępny!
Ten produkt jest niedostępny. Sprawdź koszty dostawy innych produktów.