W kuchni wegetariańskiej nigdy nie jest nudno! To świat pełen różnorodnych smaków, kolorów i aromatów. Wszystko dzięki warzywom tym powszednim, znanym od lat jak marchewka, kalarepa czy ziemniaki, i tym mniej popularnym, egzotycznym, ale dostępnym dziś powszechnie także w naszych sklepach.
W książce znajdziesz ponad 250 oryginalnych przepisów na dania wegetariańskie z całego świata od kuchni śródziemnomorskiej, poprzez przepisy rodem z Ameryki Północnej i Południowej, aż po jeszcze bardziej egzotyczne dania afrykańskie i orientalne. Południowoamerykańska zupa z awokado lub turecka z soczewicy, grecka sałatka horiatiki, bataty z ananasem po hawajsku brzmi pysznie, smakuje jeszcze lepiej, a zdobycie produktów i ich przygotowanie nie sprawi żadnej trudności. Dzięki przepisom zawartym w książce, wzbogaconym ciekawostkami opowiadanymi przez autora, dowiesz się jak jeść zdrowo, kolorowo i smacznie.
Autor | Arto der Haroutunian |
Wydawnictwo | RM |
Rok wydania | 2023 |
Oprawa | broszurowa |
Liczba stron | 288 |
Format | 16 x 23 x 2 cm |
Kod paskowy (EAN) | 9788377738191 |
Data premiery | 2023.04.05 |
Data pojawienia się | 2023.04.05 |
Produkt niedostępny!
Ten produkt jest niedostępny. Sprawdź koszty dostawy innych produktów.