Wieprzowina, wołowina i drób serwowane są w najrozmaitszych konfiguracjach smakowych, przyrządzane różnorodnie, w zależności od regionu oraz zmieniających się mód. Czy warto jeść mięso? Tak, gdyż jest ono źródłem białka, składników mineralnych i witamin potrzebnych naszemu organizmowi. Mięso i wędliny ze sprawdzonego źródła, dobrze przyrządzone, zawsze świeże i zawsze z warzywami to znakomite składniki dobrej kuchni.
Poznajcie doskonałe pomysły na dania z mięsa pieczonego i duszonego, na grilla i szybkie stir-fry. Wśród naszych propozycji znajdziecie także przepisy na domowy wyrób wędlin.
Autor | praca zbiorowa |
Wydawnictwo | Olimp Media |
Rok wydania | 2020 |
Oprawa | twarda |
Liczba stron | 192 |
Format | 21.5 x 27.5 cm |
Numer ISBN | 978-83-7707-299-8 |
Kod paskowy (EAN) | 9788377072998 |
Waga | 978 g |
Wymiary | 215 x 275 x 20 mm |
Data premiery | 2020.10.16 |
Data pojawienia się | 2023.04.05 |
Produkt niedostępny!
Ten produkt jest niedostępny. Sprawdź koszty dostawy innych produktów.