| Nowe style konsumpcjipraca zbiorowa | | Liczba ocen: 0 | Średnia: brak |
|
| | Autor: | praca zbiorowa | Wydawnictwo: | Difin | Rok wydania: | 2020 | Oprawa: | miękka | Liczba stron: | 144 | Format: | 17.6 x 25.0 cm | Numer ISBN: | 978-83-66491-08-3 | Kod paskowy (EAN): | 9788366491083 | Dostępna ilość: | 38 egz. | Czas realizacji: | wyślemy już jutro! |
|
|
|
Darmowy odbiór osobisty w Bielsku-Białej, Chorzowie, Gdańsku, Gdyni, Gliwicach, Katowicach, Krakowie, Lublinie, Łodzi, Poznaniu, Rzeszowie, Warszawie i we Wrocławiu! Sprawdź szczegóły | |  | -20% |
39, | 20  49,00 |
|
DOBRA CENA! |
Koszty dostawy: | Odbiór osobisty | GRATIS! | Poczta Polska | od 7,99 zł | Paczka w RUCHu | 7,99 zł | Paczkomaty | 9,99 zł | Kurier | 9,99 zł | * Płatne tylko raz bez względu na liczbę zamawianych produktów! |
|
Nowe style konsumpcji - opis wydawcy: W publikacji zwrócono uwagę na nowe drogi konsumpcji oparte na dietach nowej generacji i na zmianach w Piramidzie Żywieniowej. Omówiono korzyści płynące z konsumowania orzechów i suszonych owoców jako ważnych elementów nowych stylów żywieniowych. Wskazano na wady i zalety wzbogacania żywności w „pierwiastki życia” konieczne dla zdrowia człowieka. Zaakcentowano także znaczenie równowagi kwasowo-zasadowej w konsumowaniu różnych rodzajów napojów, obecnych w dietach naszych czasów. Przeanalizowano również zachowania zakupowe konsumentów w kontekście łańcuchów logistycznych oraz jakości produktów żywnościowych spożywanych przez konsumentów. Niniejsza monografia przeznaczona jest zarówno dla studentów i ludzi nauki, zainteresowanych zmieniającymi się stylami konsumpcji wśród społeczeństw naszych czasów, jak również dla wszystkich czytelników zaangażowanych w nowe, zdrowe podejście do jakości życia. Autorzy niniejszej publikacji są przekonani, że książka ta wniesie nowy powiew i nowe spojrzenie na zdrowy, zbilansowany styl życia ludzi w XXI wieku. Spis treści: • Wprowadzenie • Rozdział 1. Spożycie surowców roślinnych w unii europejskiej • Rozdział 2. Diety nowej generacji • Rozdział 3. Zmiany w piramidzie żywieniowej Polaków • Rozdział 4. Suszone owoce i orzechy w zdrowej diecie człowieka • Rozdział 5. Wzbogacenia żywności w pierwiastki chemiczne • Rozdział 6. Napoje a równowaga kwasowo-zasadowa człowieka • Rozdział 7. Logistyka produktów żywnościowych a zachowanie konsumentów • Podsumowanie • Bibliografia • Spis tabel i rysunków • Streszczenie • Summary • Noty o autorach Data ukazania się w księgarni: 2020.12.22 Klienci, którzy kupili Nowe style konsumpcji, wybrali również | | | Jak pokonać objadanie się Jeśli ktoś ma problem z kontrolą nad jedzeniem, ta książka jest właśnie dla niego – bez wzg... Cena: 37,88 |  |
|
| | | | | Prawa naturalne dziecka Książka Céline Alvarez stała się we Francji bestsellerem już w dniu premiery. Do dnia dzisiejszeg... Cena: 41,30 |  |
|
| | | | Przebudzona Podróż pełna pożądania właśnie się rozpoczęła. Z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciu. Lilia... Cena: 25,83 |  |
|
| | | | | Psychologia ryzyka Założyciel jednego z funduszy hedgingowych zatrudnił w latach dziewięćdziesiątych Ari Kieva, żeby... |
| | | Historia pszczół Jeden z największych norweskich bestsellerów ostatnich lat. Książka, którą jeszcze przed premierą... Cena: 34,56 |  |
|
| | | | Psychologia a alchemia "Konfrontacja z nieświadomością zaczęła się z nadejściem drugiej połowy mego życia. Praca nad tym... Cena: 73,50 |  |
|
| | | | | | Historia wewnętrzna Książka, która zrewolucjonizowała myślenie o zdrowiu i pokazała, że jelita – jeden z naszyc... Cena: 31,75 |  |
|
| | | | | | | | Prusowie Pierwsza w dziejach polskiej historiografii monografia dziejów Prusów napisana przez historyka. Cena: 32,90 |  |
|
|
|
| |