Łatwe przepisy na przekąski.
Precyzyjne wskazówki, dokładny czas przygotowania.
Wystarczy najbardziej podstawowe wyposażenie kuchni.
Każdy przepis został starannie wypróbowany.
Dokładne dane o zawartości tłuszczu i wartości odżywczej każdej porcji.
Autor | praca zbiorowa |
Wydawnictwo | Olesiejuk Sp. z o.o. |
Rok wydania | 2012 |
Oprawa | broszurowa |
Liczba stron | 48 |
Format | 19x23.5 cm |
Numer ISBN | 978-83-7708-104-4 |
Kod paskowy (EAN) | 9788377081044 |
Waga | 145 g |
Data premiery | 2023.05.01 |
Data pojawienia się | 2023.05.01 |
Produkt niedostępny!
Ten produkt jest niedostępny. Sprawdź koszty dostawy innych produktów.
Potrawy z ziemniaków, kolejna z serii znakomita książka, to zbiór sprawdzonych przepisów na lubiane i łatwe do przyrządzenia potrawy z ziemniaków: od opiekanych kartofelków czy uwielbianych przez dzieci frytek, kopytek i różnego rodzaju kluseczek – na tradycyjnych plackach ziemniaczanych, zapiekankach i sałatkach kończąc. Ziemniak, najpopularniejsze w Polsce warzywo i jednocześnie dla wielu z nas podstawowy składnik codziennej diety, ma w kuchni nieskończenie wiele zastosowań, można go spożywać samego bezpośrednio po ugotowaniu, upieczeniu lub usmażeniu, ale jest również bazą wielu dań: kopytek, pyz, knedli, kartaczy, klusek, placków czy zapiekanek. Poza tym świetnie komponuje się z każdym rodzajem mięsa, rybami oraz innymi warzywami, a ze względu na deli...
Sosy i pasty ubarwią codzienne dania, wzbogacą nowymi smakami twoją kuchnię. Seria książek kulinarnych `W kuchni` to imponujący zbiór ponad 20 tytułów. Każdy tomik to 64 strony z przepisami i zdjęciami potraw. Kolejne książki stanowią rodzaj monografii i podają przepisy z najbardziej popularnych kuchni regionalnych, jak kuchnia włoska, indyjska czy meksykańska oraz przepisy wykorzystujące określony rodzaj produktów, jak jajka, wołowina, drób, ryby itp. W serii są również tytuły pogrupowane według rodzajów potraw, a więc na dania z piekarnika, ciasta domowe lub potrawy jednogarnkowe. Słowem - wszyscy poszukujący ciekawych, nietuzinkowych ale prostych przepisów będą usatysfakcjonowani.
Najbardziej znane włoskie danie w wielu wariantach: z serami, wędlinami, warzywami i z rybami. Skarbnica wyśmienitych przepisów na doskonałą pizzę! Seria książek kulinarnych `W kuchni` to imponujący zbiór ponad 20 tytułów. Każdy tomik to 64 strony z przepisami i zdjęciami potraw. Kolejne książki stanowią rodzaj monografii i podają przepisy z najbardziej popularnych kuchni regionalnych, jak kuchnia włoska, indyjska czy meksykańska oraz przepisy wykorzystujące określony rodzaj produktów, jak jajka, wołowina, drób, ryby itp. W serii są również tytuły pogrupowane według rodzajów potraw, a więc na dania z piekarnika, ciasta domowe lub potrawy jednogarnkowe. Słowem - wszyscy poszukujący ciekawych, nietuzinkowych ale prostych przepisów będą usatysfakcjonowa...
Jajka są jednym z produktów najczęściej używanych do przyrządzania potraw. Oto, co można z nich wyczarować... Seria książek kulinarnych `W kuchni` to imponujący zbiór ponad 20 tytułów. Każdy tomik to 64 strony z przepisami i zdjęciami potraw. Kolejne książki stanowią rodzaj monografii i podają przepisy z najbardziej popularnych kuchni regionalnych, jak kuchnia włoska, indyjska czy meksykańska oraz przepisy wykorzystujące określony rodzaj produktów, jak jajka, wołowina, drób, ryby itp. W serii są również tytuły pogrupowane według rodzajów potraw, a więc na dania z piekarnika, ciasta domowe lub potrawy jednogarnkowe. Słowem - wszyscy poszukujący ciekawych, nietuzinkowych ale prostych przepisów będą usatysfakcjonowani.
Jeśli chcesz ugotować danie najbardziej kochane przez Włochów, czyli makaron, przeczytaj tę książkę, pełną wspaniałych porad, sekretów i przepisów. Seria książek kulinarnych `W kuchni` to imponujący zbiór ponad 20 tytułów. Każdy tomik to 64 strony z przepisami i zdjęciami potraw. Kolejne książki stanowią rodzaj monografii i podają przepisy z najbardziej popularnych kuchni regionalnych, jak kuchnia włoska, indyjska czy meksykańska oraz przepisy wykorzystujące określony rodzaj produktów, jak jajka, wołowina, drób, ryby itp. W serii są również tytuły pogrupowane według rodzajów potraw, a więc na dania z piekarnika, ciasta domowe lub potrawy jednogarnkowe. Słowem - wszyscy poszukujący ciekawych, nietuzinkowych ale prostych przepisów będą usatysfakc...
Krucha i chuda kiełbasa, soczysta szynka, smakowity pasztet. Zawsze świeże, pachnące, doprawione według własnego gustu, bez konserwantów. To jest możliwe i wcale nietrudne. Wystarczy dobre mięso, podstawowy sprzęt kuchenny i trochę chęci. Tu znajdziesz wypróbowane, tradycyjne przepisy na kiszki, salcesony, serdelki, parówki, pasztety, szynki, galarety, wędzenie kiełbas. Przy każdym przepisie zdjęcie gotowego wyrobu. Domowy wyrób wędlin to: • rodzinne spędzenie wolnego czasu – nic tak nie spaja domowników, jak wspólne działanie, • sukces towarzyski – zaproś gości, zadziw ich, smakiem wędlin własnego wyrobu, • zdrowsze odżywianie – bez konserwantów, zawsze świeże, smaczne i pożywne.
Książka składa się z dwóch powieści: Polano i Joasia Alexandre, połączonych postacią tytułowego bohatera - uczonego poszukiwacza średniowiecznych manuskryptów, oraz formą - pisanym przez niego dziennikiem.
Przedstawiamy książkę z leczniczymi przepisami Pierwsza publikacja – Przyprawy, które leczą – od razu spotkała się z ogromnym zainteresowaniem i cieszy się nim do dziś. Nalewki, które leczą to zbiór praktycznych przepisów na nalewki, likiery, wina, miody itp., które posiadają nie tylko bogate walory smakowe, ale przede wszystkim lecznicze. Każdy przepis z tej książki to wypróbowany sposób na dobre samopoczucie!
Bazylego nagle rozbolał ząb i będzie musiał pójść do dentysty. Czy uda się go przekonać, że to wcale nie jest takie straszne. Nowa seria książeczek opowiadających o przygodach czworga mieszkańców Domisiowej Krainy, doskonale znanych z cyklu programów telewizyjnych, który cieszy się dużym uznaniem zarówno dzieci, jak i pedagogów. Książeczki opowiadają o codziennych radościach i smutkach Domisiów i ich przyjaciół, a poprzez zabawne perypetie bohaterów pokazują, jak ważna jest przyjaźń, uczą wartości, właściwego postępowania i zachowania w grupie rówieśników. Każda książeczka zawiera także specjalnie zaprojektowane trójwymiarowe kartonowe modele domisiowego świata i jego mieszkańców, umożliwiające dzieciom samodzielne budowanie Domisiowej Kra...
Wielka Encyklopedia Zwierząt to: - 30 tomów opisujących faunę 6 kontynentów - bogactwo informacji o tysiącach gatunków, od zwierząt morskich, przez zamieszkujące w tropikach oraz od drapieżnych po zwierzęta udomowione - ułożony alfabetycznie indeks gatunków ułatwia znalezienie poszukiwanej informacji - setki zachwycających zdjęć, niejednokrotnie unikatowych gatunków zwierząt - fascynujące informacje, mapy oraz szkice.
Gdy dni stają się dłuższe i cieplejsze, czujemy pokusę, by wyjść z naszym posiłkiem na zewnątrz - do przydomowego ogródka, na balkon czy do pobliskiego parku. Nie znaczy to jednak, że takie posiłki nie mogą być tak ekscytujące i rozpieszczające podniebienie jak te, które spożywamy w domu bądź w restauracji. Szybkie i proste przepisy na dania na lato. Wskazówki krok po kroku, informacja o rzeczywistym czasie przyrządzania. Informacje o wartości kalorycznej każdej potrawy. Dania łatwe w przygotowaniu, niewymagające użycia specjalistycznego sprzętu kuchennego. Wszystkie przepisy sprawdzone i wypróbowane.
Zastanawiasz się, jak zostać piłkarzem? Weź przykład z Ronaldo, który od najmłodszych lat ciężko pracował na sukces. Czy wiesz, że dzisiejszy gwiazdor już jako dziecko grał w piłkę? Dowiedz się, dlaczego mimo to mało brakowało, a Ronaldo nie zostałby tym, kim dziś jest. Poznaj szczegóły z życia osobistego sławnego piłkarza i prześledź najważniejsze spotkania piłkarskie z jego udziałem. Zostań futbolowym ekspertem!
Bonito
O nas
Kontakt
Punkty odbioru
Dla dostawców
Polityka prywatności
Ustawienia plików cookie
Załóż konto
Sprzedaż hurtowa
Bonito na Allegro