W tej książce znajdziesz zapach tajskich przygód, aromat egzotycznych doznań i mnóstwo praktycznych informacji, jak zostać mistrzem tajskich dań we własnej kuchni! Przemierzając Tajlandię Daria Ładocha ze studentki dziennikarstwa stała się kulinarnym coachem. Szefowie lokalnych restauracji wprowadzili ją w tajniki swojej pracy, starsze kobiety gotujące dla rodzin zdradziły tradycyjne receptury. Obrała kilogramy krewetek, pokroiła góry warzyw i wróciła, by podzielić się tym, czego się nauczyła. Moja tajska kuchnia to 90 przepisów na szybkie, efektowne i niesamowicie smaczne dania. Towarzyszą im opisy produktów i porady, gdzie można je kupić i czym zastąpić. Ugotuj pyszne zielone curry z kurczakiem i bakłażanem tajskim, zasmakuj orientalnej kuchni, poznaj historię białej Tajki i wraz z nią naucz się przyrządzać potrawy z dużą dawką chilii i szczyptą humoru.
Autor | Daria Ładocha |
Wydawnictwo | Pascal |
Rok wydania | 2017 |
Oprawa | twarda |
Liczba stron | 296 |
Format | 17.0 x 22.0 cm |
Numer ISBN | 978-83-8103-096-0 |
Kod paskowy (EAN) | 9788381030960 |
Waga | 720 g |
Wymiary | 170 x 220 x 20 mm |
Data premiery | 2017.08.10 |
Data pojawienia się | 2023.06.21 |
Produkt niedostępny!
Ten produkt jest niedostępny. Sprawdź koszty dostawy innych produktów.