Druga część podręcznika akademickiego dotyczącego żywienia zwierząt i paszoznawstwa.
W tomie tym autorzy omówili podstawy szczegółowego żywienia zwierząt - bydła, owiec, kóz, świń, koni, kur, indyków, gęsi, kaczek, strusi, bażantów, przepiórek, perlic, gołębi, królików, nutrii, ryb, psów, kotów, zwierząt amatorskich (np. ryb akwariowych, gadów, chomików), owadów użytkowych (pszczół i jedwabnika morwowego) oraz ślimaków.
Wydawnictwo | Wydawnictwo Naukowe PWN |
Rok wydania | 2015 |
Oprawa | miękka |
Liczba stron | 558 |
Format | 16.5x23.5cm |
Numer ISBN | 9788301142773 |
Kod paskowy (EAN) | 9788301142773 |
Waga | 810 g |
Data premiery | 2021.03.02 |
Data pojawienia się | 2021.03.02 |
Produkt niedostępny!
Ten produkt jest niedostępny. Sprawdź koszty dostawy innych produktów.