Zioła i kwiaty nadają potrawom wyjątkowy charakter – risotto z cytryną i miętą nie jest banalnym dodatkiem do mięsa czy ryby, a sałatka z łososiem udekorowana bratkami zamienia się w romantyczną przekąskę. Polecamy przepisy na te i wiele innych przysmaków z bazylią, tymiankiem, rozmarynem, czosnkiem niedźwiedzim, szałwią, bratkami, chabrami, lawendą, czarnym bzem. Znajdziesz tu także informacje na temat uprawy ziół i jadalnych kwiatów, m.in. gdzie najlepiej założyć ziołową rabatę oraz jak urządzić herbarium na balkonie lub parapecie.
Autor | praca zbiorowa |
Wydawnictwo | Olimp Media |
Rok wydania | 2018 |
Oprawa | miękka ze skrzydełkami |
Liczba stron | 192 |
Format | 16.5 x 22.0 cm |
Numer ISBN | 9788377071878 |
Kod paskowy (EAN) | 9788377071878 |
Waga | 486 g |
Wymiary | 165 x 220 x 15 mm |
Data premiery | 2018.06.05 |
Data pojawienia się | 2018.05.05 |
Produkt niedostępny!
Ten produkt jest niedostępny. Sprawdź koszty dostawy innych produktów.